No počkám si na ich review, hádam to bude lepšie ako to čo majú TV zabudované už zo 10 rokov keď sa tým nVidia tak vychvaľuje. Dúfam že spravia priamy face-off s TVPietro sk napísal: ↑Ut 11. Okt, 2022, 21:05^zeby to bol dovod preco soferovali len rovno v cyberpunk na predvadzacke? vsimam si ze sa rozbehli debaty na temu glitch a latencie noveho systemu.https://twitter.com/HardwareUnboxed/sta ... 2917357568 A sneak peek at our DLSS 3 content coming in a few days. It does work at times... just don't feed it big changes between frames
(ak chapem spravne, latenciam z technickej podstaty upsamplingu sa asi neda vyhnut)
mp3- nech to nedavaju do cipu rdna, kludne staci open source xᵉss
A teraz to myslím v dobrom, lebo to môže naštartovať vývoj v tejto oblasti a priniesť nám lepšiu interpoláciu nielen ako vendor agnostic konkurenciu od AMD či Intelu, ale aj do konzol či TV.
No ja som si myslel aj pri 3090 že to je taký TITAN preto taká cenovka, ale Dexter vtedy dobre poznamenal že TITAN robili aj profi level ovládače. 3090 aj 4090 má obyčajné herné. Ako-tak to obhajovala bezprecedentnou veľkosťou VRAM, ale pri 4090 myslím že aj tento argument padá, zostala rovnaká ako pri 3090 a už to ani nie je taký výrazný skok oproti 16GB 4080.CageJ napísal: ↑Ut 11. Okt, 2022, 21:36 Výkon fajn, cena mimo - TITAN level.
Je to TITAN za mňa....
Ale kde do čerta je 2-4x times faster then 3080 Ti :DDDDD???
CPU limit bol už problém pri uvedení RTX 3000.
Ale stále cítim fail v podobe karty 4080 12G, a som zvedavý čo 4080 16G?!
Len pripomeniem, že 3070 bola výkonom nad 2080 Ti! !
Ale furt je to TOP GPU s podobnou cenou ako predchádzajúca generácia takže sa predajú. Ceny RTX4080 a preznačenej 4070 sú však úplne uletené a dúfam že to zákazníci dajú nVidii zožrať. Dobrý náznak je že to dali zožrať AMD s cenami AM5 CPU a platformy a predalo sa ich vraj tragicky nízke množstvo.
Hej, 4x prezentovali na nejakej zatiaľ nevydanej verzii Cyberpunk 2077 so zapnutým Raytracing overdrive a DLSS3.
Dočkáme sa aj raytracing slider v AMD ovládačoch ako keď sme mali tesselation slider v časoch keď sa teselovala aj voda schovaná hlboko pod zemou ktorú hráč nikdy nevidel lebo síce to úplne zbytočne znižovalo FPS obom, ale AMD viac ako nVidii?