neonka do pc
- Duroniak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 15. Dec, 2005, 20:00
v chovprodukte predavaju trubicu takej fialovej farby
trubica sluzi na pestovanie rastlin stoji do 300Sk
PS: mozes si v PC vypestovat napriklad paradjky , alebo kaktus , alebo marku ako moj kamos
PS: mozes si v PC vypestovat napriklad paradjky , alebo kaktus , alebo marku ako moj kamos
MB: MSI K8N NEO4; CPU: Athlon64 3000+Winchester ; HDD: Maxtor 80GB; GRAFA: ATI Radeon X600(Pci-e) 256MB; RAM: 512MB (Canion); DVD ROM: LG 4167 b bulk; +Fáááááááájna BEDNA
hej a do roka sa ti pestowanim wratia prachy za pcDuroniak napísal:v chovprodukte predavaju trubicu takej fialovej farby
ale len ked budes trawu pestowat
ine sa neoplati
- iwo1222
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 02. Nov, 2006, 02:00
no pekna haluzmarduk napísal:hej a do roka sa ti pestowanim wratia prachy za pcDuroniak napísal:v chovprodukte predavaju trubicu takej fialovej farby
ale len ked budes trawu pestowat
ine sa neoplati
dik za radu...
mozno skusim
- jergus
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 03. Aug, 2006, 02:00
Ak zhanas akukolvek svietiacu techniku v BA, tak na dulovom namesti je jeden velkosklad ktory zasobuje vacsinu predajni v BA ale su ochotny a predaju hocikomu. Ja som tam kupil za 280sk 120cm dlhu modru neonku.
Ked pojdes z dulovho namestia smerom na autobusku nivi, po lavej strane je taka vyskova hrozne osarpana zlta budova, vedla nej je brana so zavorou a vratnikom, tak v tom dvore to je, ja som sa pytal vratnika a bol tam taky ochotny stary pan...
Ked pojdes z dulovho namestia smerom na autobusku nivi, po lavej strane je taka vyskova hrozne osarpana zlta budova, vedla nej je brana so zavorou a vratnikom, tak v tom dvore to je, ja som sa pytal vratnika a bol tam taky ochotny stary pan...
- iwo1222
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 02. Nov, 2006, 02:00
poockat na dulaku vravis<< ???jergus napísal:Ak zhanas akukolvek svietiacu techniku v BA, tak na dulovom namesti je jeden velkosklad ktory zasobuje vacsinu predajni v BA ale su ochotny a predaju hocikomu. Ja som tam kupil za 280sk 120cm dlhu modru neonku.
to viem kde je ale aj tam som sa pozeral do toho kraamku a nic ako neonky som ta nevidel
inaq dik ya radu
Re: neonka do pc
nie, URCITE TO NEROB !!!! bude ti kolisat napatie, a to urcite neni prospecne doske, a na druhej strane, z neonov ide dost teplo, a to tiez nieje moc dobre komponenty v PCiwo1222 napísal:cawte all mam taky blby napad cem dat normalnu neonku do pc...
aby to swietilo a nebrtalo napajanie zo zdroja.. pls poradte ci sa to da..
Re: neonka do pc
plne suhlasim... radsej tam daj normalnu farebnu(bielu) katodu, ta menej zere a vydava asi o 50% menej teplasasuke napísal:nie, URCITE TO NEROB !!!! bude ti kolisat napatie, a to urcite neni prospecne doske, a na druhej strane, z neonov ide dost teplo, a to tiez nieje moc dobre komponenty v PCiwo1222 napísal:cawte all mam taky blby napad cem dat normalnu neonku do pc...
aby to swietilo a nebrtalo napajanie zo zdroja.. pls poradte ci sa to da..
- Memnon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
ked uz tak silou mocou cches robit nieco extra tak si sprav obvod s 20 vysokosvietiacimy diodami ktore menia zarbu k tomu nejaky preklapaci obvod (alebo prepinac ked sa nechces trapit) a bude ti ta tvoja CAE svietit vsetkymi farbami duhy
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5.1(4.8cache)@1.234V / CPUcooler:AC Liquid Freezer II 240 + CM Maker Gel / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@4oooCL18 / GPU:Gigabyte RTX 4070ti Eagle@0.925V/2670/24600 / SSD:Samsung 970 Evo Plus 2TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Steelseries Rival 650 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R6 Black + Noctua NF-A14 PWM / monitor:Acer Predator XB323UGP