Zdravim ,
- potreboval by som pomôcť s výberom správneho popruhu pre Oculus Quest 2
- aktuálne by som zas raz začal aktívnejšie využívať VR a prečo si to nespraviť príjemnejšie
- čo mi vadí na základnom popruhu je hlavne to, že ak by sme VR využívali dvaja tak najhoršie je menenie rozmeru gumy - je to proste otras a preto sa mi páči tá predstava uťahovania - nastavovania zakrútením nastavovacieho kolieska
- mám šišatú hlavu ako Aladár ( Miazgovci - to musíte poznať ) - niektore popruhy maju na hlavu z hora opierku ktora sa nedá nastaviť tak mi to príde ako nepohodlne a úzke miesto kvôli ktorému by to nemuselo sedieť
- údržba - Beatsaber na striedačku (čiže pot , obtrieť , rýchlo vyčistiť a ide druhy - ako môže byť aj latková verzia čo sa da prelepiť - ak sa hrám sám autíčka hodinku tak mi to nevadí, že po hodinke to odopnem dám na radiátor preschnúť a venujem sa tomu až na ďalší deň)
- baterka pridávna je otázna , beriem - vyváženie váhy to môže byt fajn ale cenovo sa zase zdvíhame niekam vyššie ... ale nebránim sa úplne (s baterkou je to drahé a keď mi to nesadne budem o to viac nasrdený ako pri lacnejšej variante)... baterka je zas len na beatsaber momentálne lebo autíčka mam cez pc a to mam pocit, že sa okrem prenosu dát aj hneď nabíja ...
- slúchadla - tu je to taký mierny kameň úrazu ... vyžijem mierne aj s tými s headsetu ... ale je plus si môcť nasadiť slúchadla čo mám externé a tam je problém lebo sú to klasické cez hlavu - aktuálne fungujú s tými gumami v pohode ale pri novom popruhu to môže byť problém ... (ešte stále je tu možnosť menej pohodlnej ale lepšej ako zvuku z headsetu a to špunty nejaké čo mám)
- asi aliexpress alebo niečo čo by bolo niekde tu v okolí skladom, že to mam raz dva doma a vyhnem sa colnemu konaniu ...
- čim lacnejšie tým lepšie , samozrejme zas nech to niečo vydrží ... cenová predstava cca 25-50€
Strap For Oculus Quest 2
- Lord Anakin
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 29. Apr, 2008, 14:00
- Lord Anakin
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 29. Apr, 2008, 14:00
Re: Strap For Oculus Quest 2
Nikto nepoužíva na fóre oculus alebo podobné VR ?
Re: Strap For Oculus Quest 2
Doma máme od kiwidesign a celkom v pohode. Uvidíme jeho životnosť, ktorú ale napísať neviem, lebo už sa VR tak moc nepoužíva.
Jednalo sa nám hlavne o to aby sme si to vedeli prehadzovať s priateľkou.
Mamé len ten základný bez baterky
Jednalo sa nám hlavne o to aby sme si to vedeli prehadzovať s priateľkou.
Mamé len ten základný bez baterky
CPU: Intel Core i5 9600k, MB: Gigabyte Z390 Aorus Elite,GPU: EVGA GeForce GTX 1070 SC GAMING ACX 3.0, RAM: HyperX FURY 16GB 3200MHz DDR4 CL18, SSD1: Samsung 250GB, SSD2: Crucial MX500 m.2 1000GB, SSD3:Crucial MX500 m.2 500GB, Zdroj: ENERMAX MaxPro EMP700AGT 700W, Chladič: SCYTHE SCKTT-1000 Kotetsu