HP 6310 a win
- Jeremi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 02. Jún, 2006, 02:00
HP 6310 a win
takze kamarat si kupil tento ntb s free dos ked som mu tam chcel nainstalovat win tak mi win nevidi disk jednoduch vypise ze hdd nebolo najdene ale power quest 7 boot cd ho najde a da sa aj formatnut bez problemu len v tom win ho nevidno skusal som asi 4 verzie windovsu viete mi poradat ako to tam nainstalovat?????
Lenovo ThinkPad T420s
Intel Core i7, 8GB RAM, 128 GB Samsung SSD, nVidia Quadro
Zrejme tam je linux , ked i on vyuziva FreeDos. Takze navrhujem zrusit particiu a znovu ju vytvorit. Neni tam SATA disk ? Ze by bolo treba driver z diskety zadat ? Zrejme si zle napisal ten notebak , lebo co som hladal naslo mi tlaciaren a tam nedas ani ten freedos
8F. Nepocujes , nevidis , nevies. GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.
- Jeremi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 02. Jún, 2006, 02:00
nazov ntb je dobry je to presne tento http://www.sofos.sk/default.aspx?nid=8& ... od_id;6541
Lenovo ThinkPad T420s
To nx si nenapisal No mas tam SATA disk , budes potrebovat bud nastavit v biose EMULE PATA , alebo ak to ma FDD pripadne USB FDD , pripadne si na CD das SATA driver.Tu mas dribver na to. V biose budes musiet nastavit to Emule Pata.
8F. Nepocujes , nevidis , nevies. GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.
Uz som pisal hore ,ale este raz v biose si nastav nieco ako Emule Pata , potom by si tu disketu nepotreboval a zrusil by particiu pri instalacii win.