ako blokujete reklamu v mobile ?
- Danix64
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 12. Máj, 2008, 14:00
Re: ako blokujete reklamu v mobile ?
k tej Blokade mi este doma bezi Pi-Hole https://pi-hole.net/ na Raspberry Pi Zero 2 W. Router ma nastavene DNS na IPcku toho RPi s Pi-Hole, kde mam viacero blacklistov (spolu mam 1 milion kadejakych pofidernych domen blokovanych).
Vsetky zariadenia doma v sieti (a na wi-fi) ako napr. mobily, tablet, LG TV maju bud ziadne reklamy alebo citelne menej reklam. Neplati to ale pre YouTube appku na telke, tam sa to blokovat asi neda, raz som sa tomu venoval cely vikend a bez uspechu jedine YouTube Premium
Vsetky zariadenia doma v sieti (a na wi-fi) ako napr. mobily, tablet, LG TV maju bud ziadne reklamy alebo citelne menej reklam. Neplati to ale pre YouTube appku na telke, tam sa to blokovat asi neda, raz som sa tomu venoval cely vikend a bez uspechu jedine YouTube Premium
Spoiler: ukázať
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Blokáda je už mŕtva, taký softvér nemá zmysel. Pihole samozrejme existuje ale za mňa to tiež nemá zmysel.
Všetky tieto kraviny nahradí NextDNS, ktorý má všetky tieto blocklisty v sebe a môžeš to použiť kdekoľvek - doma na routri, na telefónoch doma i vonku, na notebooku doma i vonku,...
Všetky tieto kraviny nahradí NextDNS, ktorý má všetky tieto blocklisty v sebe a môžeš to použiť kdekoľvek - doma na routri, na telefónoch doma i vonku, na notebooku doma i vonku,...
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
presne preto som pihole prestal pouzivat. blokovanie na webe mam vyriesene cez ublock origin, najviac ma otravuje youtube v telke a na to som riesenie nenasiel. a potom mi pihole zbytocne blokoval reklamy v mobilnych hrach kde to potrebujem pre dalsie zivoty a rozbilo mi to DNS aliasy ktore mam nastavene na routri a v adblocku som ich nedokazal rozchodit.
Mne sa celkom overil AdGuard DNS - https://adguard-dns.io/en/welcome.html Blokuje to asi ze vsetky reklamy v mobile (inde nepouzivam), az na YT aplikaciu, ale tam zase Premium, alebo cez Brave browser.loleqboleq napísal: ↑Št 01. Dec, 2022, 10:06 Blokáda je už mŕtva, taký softvér nemá zmysel. Pihole samozrejme existuje ale za mňa to tiež nemá zmysel.
ITX >>> ATX
- Danix64
- Používateľ
Dik za tipy, ja stale este pouzivam na mobile Blokadu @loleqboleq ako si to myslel, ze Blokada je mrtva? GitHub repo je stale aktivne, projekt vyzera, ze stale funguje, releasy vychadzaju... Ja som s tym softverom spokokjny. Ale ano, jednoduchsie a efektivnejsie je NextDNS (alebo AdGuard DNS) ako pises, vecer sa na to pozriem a vyskusam to a mozno aj uplne zmigrujem na to, ak to bude plnohodnotna nahrada Dik za tip este raz.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Mrtve je to, lebo to nepouziva.
btw. lolek, preco si mylis miesto na podakovanie za miesto, kde mozes pisat svoje j*bnute komenty?
btw. lolek, preco si mylis miesto na podakovanie za miesto, kde mozes pisat svoje j*bnute komenty?
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Presne tak, za mňa to, ako produkt, už nemá veľmi zmysel. Nie je to VPN ale v telefóne sa to musí maskovať a vytvárať VPN, aby to mohlo smerovať traffic cez seba. Ak chceš takto používať aj ozajstnú VPN, tak nemôžeš alebo ťa takto šikovne locknú na ich vlastnú VPN. Ja som s Blokadou mal aj nejeden rôzny UX bug v appke, ale tak to neriešim, to verím, že po dvoch rokoch fixli.Danix64 napísal: ↑Št 01. Dec, 2022, 10:40 Dik za tipy, ja stale este pouzivam na mobile Blokadu @loleqboleq ako si to myslel, ze Blokada je mrtva? GitHub repo je stale aktivne, projekt vyzera, ze stale funguje, releasy vychadzaju... Ja som s tym softverom spokokjny. Ale ano, jednoduchsie a efektivnejsie je NextDNS (alebo AdGuard DNS) ako pises, vecer sa na to pozriem a vyskusam to a mozno aj uplne zmigrujem na to, ak to bude plnohodnotna nahrada Dik za tip este raz.
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 29. Nov, 2015, 19:32
AdGuard a na YT používam toto https://newpipe.net/#download
Pixel 7 Pro
- Danix64
- Používateľ
Ano, na Androide aj ja pouzivam NewPipe, vyborny alternativny klient pre YT. Uplne bez reklam. Obcas sa stane, ze vobec nefunguje, ale vacsinou len staci aktualizovat ak je novsia verzia
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Na reklamy AdAway, na youtube Vanced, ktore stale funguje, aj ked uz bez aktualizacii.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 17. Nov, 2015, 17:34
Kde stiahne funkčný vanced bez nejakého balastu ? Dik
toto už nejde ?
https://youtubevanced.com/
https://youtubevanced.com/
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
z vanced su rozne forky, napriklad Vanced Extended alebo Revanced. Inštalovať to vieš pekne cez Vanced Manager V2.
Na android TV používam SmartTubeNext
Na android TV používam SmartTubeNext
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 17. Nov, 2015, 17:34
Chcem to na telefón . Preto najlepšie rovno apk