Sem patri všetko o ovládačoch a nastaveniach ovládačov pre základné dosky, grafické karty a príslušenstvo plus všetko o nových BIOSoch, flashovaní zakladných dosiek, grafických kariet a iného HW...
cawte plz instaloval som nanovo windows a pred tym som mal stary PC kde netrebalo ovladace na grafiku. . . a toto je na mna novinka tak mi poradte plz ake ovladace na grafiku ktoru mam v popise . . . keby mozete tak najlpesie by bolo hodit mi sem link . . . diki
a hlavne take ovladace ktore nezblbnu . . . .
procak:Core2Duo E6600 GK: ASUS EN7900GT TOP MB: ASUS P5B Deluxe RAM: 2x 1GB 667Mhz KingStone HDD : WD 320GB Zdroj: Enermax Liberty ELT500AWT active PFC +19´´LCD LG 194 WT-SF
kazdemu dobre sadnu ine ovladace, budes musiet vyskusat, ktore ti pojdu najlepsie... ja pouzivam 91.31 forceware... ine som moc neskusal, pokial idu tak ako maju, nemam dovod ich vymienat...
takze na nvidia.com mi da uplne stare . . . a pred tym nes som preistaloval OS tak som si kukol a mal som naistalovane 91.47 . . . ked som hladal na nete nasiel som ale boli to 91.47 32-bit . . . tak mam naistalovat tie alebo 32 bitove nie alebo ako????
procak:Core2Duo E6600 GK: ASUS EN7900GT TOP MB: ASUS P5B Deluxe RAM: 2x 1GB 667Mhz KingStone HDD : WD 320GB Zdroj: Enermax Liberty ELT500AWT active PFC +19´´LCD LG 194 WT-SF
cize setko zalezi len od verzie windowsu?? ci mam 32 bitovu alebo 4 bitovu verziu windowsu??? a ja reku ze uz aj grafiky to maju a este ako zistim aku verziu mam ???