Titan Quest
- KikoKK
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 18. Máj, 2005, 20:00
... mna to chytilo prave pretoze je to taky dobry odvar diabla
... vela predmetov, jednoduchy skill tree a nekonecne slashovanie
... v coop je to presne to co malo aj diablo, teamovu akciu az do uvarenia cpu
... som sice este len na zaciatku 27lvl ale dej sledujem s vyplazenym jazykom a nedockavo cakam na kamosov, ze ake veci donesu pocas dalsej sietovej hamachi seanse
... vela predmetov, jednoduchy skill tree a nekonecne slashovanie
... v coop je to presne to co malo aj diablo, teamovu akciu az do uvarenia cpu
... som sice este len na zaciatku 27lvl ale dej sledujem s vyplazenym jazykom a nedockavo cakam na kamosov, ze ake veci donesu pocas dalsej sietovej hamachi seanse
NOVY KOMP DOMA BEZI AKO HODINKY - thx lok2 || CPU: C2Q Q8600 @ 3.2GHz|| ZALMAN VODNE CHLADENIE || MB: Gigabyte X38-DS4 || CASE: Chieftec CA-01B-B-SL-OP Mesh Big Black/Silver || PSU: Chill Inovation 510A || RAM: 4 x 2GB Kingston DDR2 1066MHz HyperX || GPU: Sapphire HD6850 1GB || zatial integrovany zvuk || Harman/Kardon CineQ || HDD: 320GB Hitachi @ SilentMax || DVD+/-RW Samsung SH-S203P || LCD: Samsung SyncMaster 225BW || KEY + MOUSE Logitech MX5000 BlueTooth Desktop || Joystick: Logitech Extreme 3d PRO || vrrm-vrrrm-volantos Logitech RacingWheel G25 || Spytaj sa ma kde kupujem moj HW ||
moja priatelka hra Titan Quest a nejde jej dokoncit jeden quest(Rad Promethea).Po zabiti Promethea dostane ulohu porozpravat sa so starym muzom, tento vsak absolutne nereaguje, nema nad sebou ani ikonku podla ktorej hrac vie ze sa s nim ma rozpravat. Pokial sa s nim neporozprava neotvoria sa dvere a nemoze pokracovat v hre...
Keby niekto vedel co treba spravit aby to mohla dokoncit nech napise...
uz je celkom zufala...
dik
Keby niekto vedel co treba spravit aby to mohla dokoncit nech napise...
uz je celkom zufala...
dik
sentimentálna spomienka - valid cpu
- mamamia
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Sep, 2006, 02:00
po zabiti Promethea? momentalne som asi v polke Epic obtiaznosti, ale ziadne killovanie Prometea si nepamatam, aj ked je pravda, ze kedze je to totalne linearne, ziadnym citanim textov sa nebrzdim (nie kvoli anglicitne, ta je ok, ale pri takejto hre nehra pribeh prave prvu rolu )..
kukni http://www.gamebanshee.com/titanquest/walkthrough.php to s tym prometheovym radom sa tahalo cez viac miest tusim a bolo to dlhsie, uz si presne nepamatam
kukni http://www.gamebanshee.com/titanquest/walkthrough.php to s tym prometheovym radom sa tahalo cez viac miest tusim a bolo to dlhsie, uz si presne nepamatam
sak isteze nie, lenze neviem preco sa nemozem dostat dalej.
zabila som hentoho debka a dedo sa nechce so mnou rozpravat tym padom nemam dokonceny quest a nemozem ist dalej:-(
...vies kde to je? po prichode do aten ta poslu do panteonu....
tam
zabila som hentoho debka a dedo sa nechce so mnou rozpravat tym padom nemam dokonceny quest a nemozem ist dalej:-(
...vies kde to je? po prichode do aten ta poslu do panteonu....
tam
sentimentálna spomienka - valid cpu
- Memnon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
robilo mi to tiez proste bud trpezlivy a loaduj a loaduj
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5.1(4.8cache)@1.234V / CPUcooler:AC Liquid Freezer II 240 + CM Maker Gel / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@4oooCL18 / GPU:Gigabyte RTX 4070ti Eagle@0.925V/2670/24600 / SSD:Samsung 970 Evo Plus 2TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Steelseries Rival 650 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R6 Black + Noctua NF-A14 PWM / monitor:Acer Predator XB323UGP
- Danix64
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 12. Máj, 2008, 14:00
Re: Titan Quest
Waau. Je to prvá RPG hra, ktorú som začal hrať. Páči sa mi to. Hrajem to s kamošom cez Hamači hrajeme predposledny svet a ja som level 23 a on 32, teraz rýchlo získavam levely
Spoiler: ukázať
Táto hra sa mi strašne pači, ale nechce mi ísť. Mám to cele nainštalované, ale ked to idem spustiť, tak mi vypíše : Couldn´t initialize graphics engine. Mám taký pocit, že mám asi zlu grafickú kartu pre túto hru. Ja mám Intel(R) 82865G Graphics Controller .Poradťe mi prosím ...
Kód: Vybrať všetko
Minimum System Requirements:
•Windows® 2000 or XP
•1.8 Ghz Intel Pentium IV or equivalent or AMD Athlon XP or equivalent
•512 MB RAM
•5 GB free hard drive space
•64 MB NVIDIA GeForce 3 or equivalent or ATI Radeon 8500 series with Pixel Shader 1.1 support or equivalent
•DirectX® 9.0c compatible 16-bit sound card
•8x or faster CD-ROM drive
•Keyboard, Mouse
Recommended System Requirements:
•Windows XP
•3.0 Ghz Intel Pentium IV or equivalent
•1 GB RAM
•5.0 GB or more free hard drive space
•128 MB NVIDIA GeForce 6800 series or ATI Radeon X800 series or equivalent
•DirectX® 9.0c compatible or Soundblaster X-Fi series sound card
•8x or faster CD-ROM/DVD drive
•Keyboard, Mouse