Najrealistickejšia hra?
Re: Najrealistickejšia hra?
Dajú sa už nájsť lifelike hry, myslím že niektoré racing sa tomu veľmi blížia
GTA5 s AI photorealism modom od AI výskumníkov vyzerá brutálne:
Čo sa týka FPS povedal by som že zatiaľ len rôzne demá alebo modované hry, ale myslím že túto generáciu sa konečne niečoho lifelike dočkáme aj out-of-the-box.
Tento zmodovaný Kingdom Come: Deliverance vyzerá hlavne v lese nádherne:
GTA5 s AI photorealism modom od AI výskumníkov vyzerá brutálne:
Čo sa týka FPS povedal by som že zatiaľ len rôzne demá alebo modované hry, ale myslím že túto generáciu sa konečne niečoho lifelike dočkáme aj out-of-the-box.
Tento zmodovaný Kingdom Come: Deliverance vyzerá hlavne v lese nádherne:
Spoiler: ukázať
- rudo959
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Júl, 2007, 08:00
Obe vyzerajú dobre. Tie motorky vyzerajú takmer ako skutočnosť.
K tym motorkam, keby takto narabas riaditkami tak v prvej zakrute si na zemi. V rychlosti sa moto totiz naklapa opacne
Ale paci sa mi to, dik za typ, stiahnem
Ale paci sa mi to, dik za typ, stiahnem
Spoiler: ukázať
Najrealistickejsia hra sa vola ZIVOT ten sa hra s vami a ma fakt dobru grafiku aj pribeh 10/10.
- adam102
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 10. Jan, 2008, 14:00
Grafika ok, ale bez okuliarov mam obmedzeny draw distance, pribeh je o nicom (plnit povinne nudne questy pre par zlatych) a je pay-to-win.
K teme, nedavno som narazil na toto, mozno ste uz videli:
Niektore momenty vyzeraju ako realny video zaznam, aj ked tomu asi pomaha zla kvalita videa. Akurat prehnany muzzle flash.
Twitter tvorcu: @esankiy. Velmi malo info.
K teme, nedavno som narazil na toto, mozno ste uz videli:
Niektore momenty vyzeraju ako realny video zaznam, aj ked tomu asi pomaha zla kvalita videa. Akurat prehnany muzzle flash.
Twitter tvorcu: @esankiy. Velmi malo info.
MB: Gigabyte B550 Vision D CPU: AMD Ryzen 9 3900X/Noctua NH-D12L RAM: Gigabyte Designare 128 GB 3200 MHz CL16 GPU: AMD Radeon Pro Ⅶ SSD: 2 × Samsung 990 PRO 2 TB HDD: 2 × WD40EZRZ PSU: Seasonic PRIME Fanless TX-700 ODD: Pioneer BDR-XS07B-UHD CASE: Lian Li PC-O11 WXC FAN: 6 × Noiseblocker Multiframe M12-1 LCD: NEC PA301W | NEC LCD2090UXi KB: Filco Majestouch 2 MX Brown | Ducky One 2 Mini MX Blue MOUSE: Zowie FK2/Zowie P-SR HP: Beyerdynamic DT 990 PRO TV: Pioneer PDP-LX5090H
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Nie asi, ale urcite tomu pomaha zla kvalita videa.
- adam102
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 10. Jan, 2008, 14:00
Mozno je to aj zamer, aby to vyzeralo ako GoPro zaznam z roku 2009. Zvuk je tiez tak robeny. Ale neviem. Kazdopadne zaujimavy koncept.
MB: Gigabyte B550 Vision D CPU: AMD Ryzen 9 3900X/Noctua NH-D12L RAM: Gigabyte Designare 128 GB 3200 MHz CL16 GPU: AMD Radeon Pro Ⅶ SSD: 2 × Samsung 990 PRO 2 TB HDD: 2 × WD40EZRZ PSU: Seasonic PRIME Fanless TX-700 ODD: Pioneer BDR-XS07B-UHD CASE: Lian Li PC-O11 WXC FAN: 6 × Noiseblocker Multiframe M12-1 LCD: NEC PA301W | NEC LCD2090UXi KB: Filco Majestouch 2 MX Brown | Ducky One 2 Mini MX Blue MOUSE: Zowie FK2/Zowie P-SR HP: Beyerdynamic DT 990 PRO TV: Pioneer PDP-LX5090H
- fobos
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
Podla mna jedna z najkrajsich hier je Forza Horizon 5. Niektore tie dzunglove pasaze po dazdi je fakt radost sa divat na telku
Kedysi v dobach ps2 som cumel ako puk na Gran Turismo. Ale to dnesne 7 vyzera proti FH5 uplne smiesne a cele to klincuje ta debilna kamera, ktora je prikovana k zadku vozidla, ze sa nenataca voz pred kamerou mierne. Snad viete o com tocim
Inak moj osobny nazor na fotorealisticnost hier je taky, ze toho sa tak skoro nedockame, lebo vyvojari dnesnych hier robia sceny viac omalovane a vycackane ako je realita, potom sa leskne cesta, lesknu sa stromy, lesknu sa aj psie gule, hlavne aby to lahodilo oku co tam potom ze to s realitou nic spolocne nema..
Kedysi v dobach ps2 som cumel ako puk na Gran Turismo. Ale to dnesne 7 vyzera proti FH5 uplne smiesne a cele to klincuje ta debilna kamera, ktora je prikovana k zadku vozidla, ze sa nenataca voz pred kamerou mierne. Snad viete o com tocim
Inak moj osobny nazor na fotorealisticnost hier je taky, ze toho sa tak skoro nedockame, lebo vyvojari dnesnych hier robia sceny viac omalovane a vycackane ako je realita, potom sa leskne cesta, lesknu sa stromy, lesknu sa aj psie gule, hlavne aby to lahodilo oku co tam potom ze to s realitou nic spolocne nema..
Xbox Series X...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
Fobos Najrealistickejsia grafika v racingu je predsa colinmcrae 2.
- fobos
- Pokročilý používateľ
Nechapem zmyslu tvojho prispevku (zrejme ironii), ale budis
Xbox Series X...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
Nie nostalgia
- fobos
- Pokročilý používateľ
Tak jasne. Mcrae 2 bola super hra to nebriem
Vlastne vsetky hry medzi 1998 az 2007 po Crysis 1. Potom to uz slo dole vodou... ale aj na par modernych hier rad spominam. Ako GTA5 napr, ale takych mnoho nie je
Vlastne vsetky hry medzi 1998 az 2007 po Crysis 1. Potom to uz slo dole vodou... ale aj na par modernych hier rad spominam. Ako GTA5 napr, ale takych mnoho nie je
Naposledy upravil/-a fobos v Po 26. Dec, 2022, 18:04, upravené celkom 1 krát.
Xbox Series X...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
bez modov je najkrajsia zo zavodnych asi forza , ale to je strasna arkada
najrealistickejsia assetto corsa competizione a iracing
pekne mody su na assetto corsa
najrealistickejsia assetto corsa competizione a iracing
pekne mody su na assetto corsa
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
a este trailer na halo 1.To bola realita