Na tu dobu ano. Ak sa divame na hry optikou ked vysli, tak na zadok ma posadili Unreal 1, Far Cry, Doom 3 a Crysis 1. To som cumel ako puk. Uplne najviac v pamati mi utkvel Doom 3 asi
Najrealistickejšia hra?
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
Re: Najrealistickejšia hra?
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
- fobos
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
Naposledy upravil/-a fobos v Po 26. Dec, 2022, 18:10, upravené celkom 1 krát.
Xbox Series X...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
Fobos na zadok ta posadilo ked som ti vtedy predal 6600gt to bola karta.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
na zadok ma posadil wolfenstein 3D, ked to vyslo bol to masaker ako isla doba, hry nam prisli realnejsie. Pri pohlade z dneska tam ten Ride mi pride veeelmi skutocny. Aj ked aj tam sa nachadzaju chzbicky krasy, no je to fakt masaker
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
No ja som mal 1 pocitac v 97 wolf3d a potom dukenukem to bola ina pecka.
Na zadok ma najviac posadil Warcraft 2. To som si vtedy hovoril že hry dosiahli vrchol, nič lepšie už byť nemôže, však to vyzerá ako kreslené rozprávky v TV, to sa už nemá kam pohnúť
Spoiler: ukázať
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Myslis toto?
Hej. Akurát youtube kompresia tomu dáva zabrať, a na malom CRT monitore to vyzerá omnoho lepšie ako na veľkom LCD.
Hehe, to sa tvrdi stale, ze toto uz je konecna. Mna ocaril svet mmorpg pred 20 rokmi. Lineage2, venoval som tomu asi 4 roky zivota
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Najviac real co dnes je je myslim RT Portal, to je cele renderovane cez path tracing bez rasterizacie
- adam102
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 10. Jan, 2008, 14:00
Co som tu daval na predoslej strane sa trochu pohlo dalej.
Dalo by sa zartovat, ze nikdy sa nepytaj zeny na jej vahu, chlapa na jeho plat, Ciny preco otvorila policajne stanice po celom svete a herneho developera preco si vybral zamracene pocasie.
Realny gameplay klavesnica + mys si neviem na zaklade tych pohybov kamery a ruk celkom predstavit v praxi. Ale vyzera to slusne, ak teda clovek fakt nevyhladava chyby (prva mrtvola nevrha tiene a pod).
Zaujimave su aj hadky v komentaroch na YouTube a Twitteri, ci je to naozaj UE5 alebo upraveny realny zaznam. A to sme este len na zaciatku. Ked do toho zacne vrtat aj pokrocilejsia AI, to bude este len zvlastna doba.
Dalo by sa zartovat, ze nikdy sa nepytaj zeny na jej vahu, chlapa na jeho plat, Ciny preco otvorila policajne stanice po celom svete a herneho developera preco si vybral zamracene pocasie.
Realny gameplay klavesnica + mys si neviem na zaklade tych pohybov kamery a ruk celkom predstavit v praxi. Ale vyzera to slusne, ak teda clovek fakt nevyhladava chyby (prva mrtvola nevrha tiene a pod).
Zaujimave su aj hadky v komentaroch na YouTube a Twitteri, ci je to naozaj UE5 alebo upraveny realny zaznam. A to sme este len na zaciatku. Ked do toho zacne vrtat aj pokrocilejsia AI, to bude este len zvlastna doba.
MB: Gigabyte B550 Vision D CPU: AMD Ryzen 9 3900X/Noctua NH-D12L RAM: Gigabyte Designare 128 GB 3200 MHz CL16 GPU: AMD Radeon Pro Ⅶ SSD: 2 × Samsung 990 PRO 2 TB HDD: 2 × WD40EZRZ PSU: Seasonic PRIME Fanless TX-700 ODD: Pioneer BDR-XS07B-UHD CASE: Lian Li PC-O11 WXC FAN: 6 × Noiseblocker Multiframe M12-1 LCD: NEC PA301W | NEC LCD2090UXi KB: Filco Majestouch 2 MX Brown | Ducky One 2 Mini MX Blue MOUSE: Zowie FK2/Zowie P-SR HP: Beyerdynamic DT 990 PRO TV: Pioneer PDP-LX5090H
A potom tu vznikaju otazky a filozoficke smery od Elona Muška cinnezijeme v simulacii
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
ako poznam trend poslednych rokov, myslim ze realna hra sa tomu nepribilizi, napriek tomu ze medzi trailerom a uvedenim uplynie 3-5 rokov
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Fakt to vyzera ako nejake urbex video s pistolou. Ale ktovie, ked sa pohraju s nasvietenim a tak...aj by sa to hadam dalo. Na plynule hranie v 4k60 bude asi treba RTX4080 minimalne
Uz tu par podobnych ultra realistickych UE5 demoverzii bolo.
Uz tu par podobnych ultra realistickych UE5 demoverzii bolo.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
- fobos
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
Tieto UE5 hry budu jedna bomba za druhou
K teme, akurat hram Rise of Tomb Rider na Xku a je to graficky velmi slusne na to ake to je stare..
K teme, akurat hram Rise of Tomb Rider na Xku a je to graficky velmi slusne na to ake to je stare..
Xbox Series X...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...