Ahojte hladam nejaky foto commander na prezeranie fotiek, viete niekto odporucit nieco napr. take ze viem rychlo upravit fotky nejakym efektom popripade upravit gamu atd. popripade vymazanie cervenych oci (neviem ci to este stale plati). V skratke co na prezeranie a pripadnu upravu foto.
Dik.
Co na prezeranie foto
- JurajSlovakID
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 13. Apr, 2015, 09:35
Co na prezeranie foto
PC: CPU: RYZEN 5950X VMR-B2@ 4725MHz 1.35V , Chladic Arctic Liquid Freezer II RAM: GSKILL NEO 2x16KIT(32GB) 14-15-15-12-26-38 CR2 - upravene tercialne casovania, GFX: AMD Vega64, MB: Asus Dark Hero VIII X570, M.2 SSD Samsung 990 PRO 2TB, 2xRAID1 WDGOLD 8TB
Re: Co na prezeranie foto
To všetko zvláda def.prehliadač fotiek vo wine. Ak to chceš ale upravovať hromadne, tak možno vyskúšaj infranview.
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
jednoznacne irfanview. mozno to zvlada aj defaultny prehliadac, ale osobne som na to dost zvyknuty a pouzivam ho urcite uz viac ako 20 rokov
Spoiler: ukázať
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
Ja som sa snazil prejst z Irfana na XnView a rychlo som si to rozmyslel ta jednoduchost a rychlost je niekde uplne inde. Chcel som prejst, lebo ho pouzivam hlavne na optimalizaciu obrazkov pre web a RIOT uz v nom nejde ako plugin, udajne preto, ze Irfan tam nechce pustit nic bez jeho pozehnania .. tak nakoniec RIOT pouzivam ako standalone app a na prezeranie nadalej Irfan
Spoiler: ukázať
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Vie infraview aj prehravat videa, ci treba instalovat kodeky, ci nejake pluginy?
Tiez hladam nieco a prechadzam z Xnview, bo mi zhadzuje HDR vo wine.
Tiez hladam nieco a prechadzam z Xnview, bo mi zhadzuje HDR vo wine.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Skusil som infranview, skusil som nastavit starting folder ale nefunguje to.. kvalitka
Nakoniec som skoncil pri FastStone Image Viewer. Je to taky lahsi XnView, ptir ktorom neblbne HDR.
Nakoniec som skoncil pri FastStone Image Viewer. Je to taky lahsi XnView, ptir ktorom neblbne HDR.