D-signer/Eid karta/ZEP
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
D-signer/Eid karta/ZEP
dobry den ,uz fakt neviem si rady a dost surne to potrebujem.
vyuzivam casto elektronicke podanie prostrednictvom www.slovensko.sk, posledny tyzden mi pri zaverecnom podpise navrhu(podania) vypisuje nasledovne:
"Nainštalujte si prosím najnovšiu verziu aplikácie pre podpisovanie D-signer, ktorej inštalačné súbory nájdete v Návode na použitie (http://portal.gov.sk/Portal/sk/Default.aspx?CatID=50) v časti Podpisovanie."
samozrejme ten link nikdy nefungoval ani fungovat asi nebude,ani neviem ci existuje.
nakolko som to potreboval vycistil som pc od predchadzajucich verzii, zo stranky slovensko(ofic. stranka) som stiahol vsetky najnovsie verzie (aj ked podla mna su identicke s povodnymi) ,vyskusal som znova (kym sa dostanem k poslednemu kroku s prilohami to trva tak 30min, takze nic moc zabity cas na skusanie) a opat ta ista hlaska. pouzivam mozilu resp iexplorer.
podpisovanie mi normalne ide cez zep disig ziadny problem chyby atd, len proste cez tu stranku mi stale hento pise.
prosim o radu co s tym,ak ma niekto skusenosti budem velmi vdacny, pripadne som ochotny to aj nejak ohodnotit,nakolko mi to ponahla.
DAKUJEM!!
vyuzivam casto elektronicke podanie prostrednictvom www.slovensko.sk, posledny tyzden mi pri zaverecnom podpise navrhu(podania) vypisuje nasledovne:
"Nainštalujte si prosím najnovšiu verziu aplikácie pre podpisovanie D-signer, ktorej inštalačné súbory nájdete v Návode na použitie (http://portal.gov.sk/Portal/sk/Default.aspx?CatID=50) v časti Podpisovanie."
samozrejme ten link nikdy nefungoval ani fungovat asi nebude,ani neviem ci existuje.
nakolko som to potreboval vycistil som pc od predchadzajucich verzii, zo stranky slovensko(ofic. stranka) som stiahol vsetky najnovsie verzie (aj ked podla mna su identicke s povodnymi) ,vyskusal som znova (kym sa dostanem k poslednemu kroku s prilohami to trva tak 30min, takze nic moc zabity cas na skusanie) a opat ta ista hlaska. pouzivam mozilu resp iexplorer.
podpisovanie mi normalne ide cez zep disig ziadny problem chyby atd, len proste cez tu stranku mi stale hento pise.
prosim o radu co s tym,ak ma niekto skusenosti budem velmi vdacny, pripadne som ochotny to aj nejak ohodnotit,nakolko mi to ponahla.
DAKUJEM!!
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Re: D-signer/Eid karta/ZEP
Dnes sa mi rozpadla citacka eID. Mate s nejakou z alzy skusenosti, co funguje na slovensko.sk a daju sa cez to aj nahravat nove certifikaty?
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
otazka ako tie citacky budu fungovat s novymi OP ktore sa vydavaju od 1.12., tie uz tusim maju NFC. a platnost certifikatov na starych OP vydanych do juna 2021 skoncila, takze od 1.1. s nimi nepodpises nic (resp. mozes si vydat nove certifikaty s polrocnou platnostou, ale nefunguju vsade)
Spoiler: ukázať
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
Mne staci aby to fungovalo na slovensko.sk. Uz som si tam tusim raz certifikaty predlzoval.
Cely ten system mi uz pekne lezie na nervy.
Cely ten system mi uz pekne lezie na nervy.
- molnart
- Pokročilý používateľ
ked ti ide len o prihlasenie na slovensko.sk tak obciansky ani citacku vobec nepotrebujes, staci si aktivovat len mobilny token cez appku. na komunikaciu s financnou spravou ti staci login a heslo ked s nimi uzavres dohodu o elektronickej komunikacii a potom uz je len relativne malo scenarov kde potrebujes elektronicky obciansky (napr. prepis auta alebo prevod nehnutelnosti, prípadne zalozenie alebo zrusenie zivnosti), preto sa ani nehrniem do vymeny OP.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
na to aby som si aktivoval app potrebujem na prvy krat citacku
- michalesku
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 02. Jún, 2012, 11:56
Tuto mam overenu, akurat nie je dostupna (zrejme uz vyradena)..Zoltan Balaton napísal: ↑St 04. Jan, 2023, 17:40 Dnes sa mi rozpadla citacka eID. Mate s nejakou z alzy skusenosti, co funguje na slovensko.sk a daju sa cez to aj nahravat nove certifikaty?
https://www.alza.sk/axagon-cre-sm3-usb- ... 152833.htm
Takze tejto by som sa nebal..
https://www.alza.sk/axagon-cre-sm3n-sma ... 579550.htm
- molnart
- Pokročilý používateľ
mimochodom, nepoznate nejaku appku ktora dokaze citat obsah toho cipu? teda nie slovensko.sk resp. eid aplikacia, ale nieco co z neho vycita raw udaje a ukaze co je tam vlastne zapisane.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
Mišo díky. Ešte malá rada všetkým čo majú default čítačku od štátu. Nevytahujte z nej kábel. microUSB port v ktorom kábel. Drží ti len na dvoch spojoch s PCB, žiadna fixacia.
- molnart
- Pokročilý používateľ
dnes bola manzelka po nove OP a citacky uz vraj nedavaju, ze si ma kupit
Citacku davaju kazdemu len raz. Ak uz niekedy dostala, nema narok na druhu.
ITX >>> ATX
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
Nakonieco som objednal tu co mas ty v datacompe. Ta v alze sa objednat nedala, aj ked ju predavajumichalesku napísal: ↑Št 05. Jan, 2023, 15:38Tuto mam overenu, akurat nie je dostupna (zrejme uz vyradena)..Zoltan Balaton napísal: ↑St 04. Jan, 2023, 17:40 Dnes sa mi rozpadla citacka eID. Mate s nejakou z alzy skusenosti, co funguje na slovensko.sk a daju sa cez to aj nahravat nove certifikaty?
https://www.alza.sk/axagon-cre-sm3-usb- ... 152833.htm
Takze tejto by som sa nebal..
https://www.alza.sk/axagon-cre-sm3n-sma ... 579550.htm