MIUI 13 pridávanie rýchlej voľby volania na domovskú obrazovku
-
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
MIUI 13 pridávanie rýchlej voľby volania na domovskú obrazovku
Vedel by mi niekto poradiť akým spôsobom viem dostat na domovskú obrazovku rýchle voľby na volanie?
Mam Xiaomi 12 s nadstavbou MIUI 13.0.27 a ako tak pátram a hľadám nič také neviem nájsť ešte v predchádzajúcej verzii som si vedel pridať na skratky kontaktov, ale teraz neviem ani to.
Ide mi o to ze mam preferované súkromné a pracovné kontakty ktoré využívam pravidelne a často a nechce sa mi zakaždým tráviť čas vytukavanim kontaktu hlavne ked je clovek za volantom
Mam Xiaomi 12 s nadstavbou MIUI 13.0.27 a ako tak pátram a hľadám nič také neviem nájsť ešte v predchádzajúcej verzii som si vedel pridať na skratky kontaktov, ale teraz neviem ani to.
Ide mi o to ze mam preferované súkromné a pracovné kontakty ktoré využívam pravidelne a často a nechce sa mi zakaždým tráviť čas vytukavanim kontaktu hlavne ked je clovek za volantom
Re: MIUI 13 pridávanie rýchlej voľby volania na domovskú obrazovku
Kliknes na ulozeny kontakt, vpravo hore je ponuka cez "3 bodky" a v nej je "pridat na plochu".
-
- Sponzor fóra silver
Dik mam nastavene na telefonovanie appku od orangu a tam to nie je kazdopadne nie je moznost pridat priamu skratku na volanie
Tieto skratky vieš urobiť cez google/xiaomi dialer appku, a keď budeš volať cez tie skratky, tak by to malo automaticky cez tú orange (si myslím), ak ju máš defautnú.
-
- Sponzor fóra silver
Skratky cez xiaomi google appku viem spravit iba ma cely kontakt nie na priamu rychlu volbu volanie cize musim ist dvojkrokovo raz kliknes na skratku otvoris kartu kontaktu a tam musis kliknut na volanie .... Hladam ci je mozne vytvorit skratku kliknes a voláš
cez witget, akurat ze to asi bude volat cez google dialer...
-
- Sponzor fóra silver
To mi je asi jedno cez co to bude volať ale jak hladam tak hladam v tom defaultnom dialery to neviem nikde nájsť
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
ja som to tiez hladal a nenasiel, len pripnutie kontaktu tam je, direct call evidentne nie. asi budes musiet nainstalovat iny dialer
Spoiler: ukázať
Neviete pridať witget na plochu z hocijakej aplikácie, či v čom je problem ?
Normálne medzi witgetmi pod "Kontakty" nájdete jednu ikonu 1x1 s názvom "priame vytočenie".
Normálne medzi witgetmi pod "Kontakty" nájdete jednu ikonu 1x1 s názvom "priame vytočenie".
-
- Sponzor fóra silver
Keby som tam tu ikonu videl nepytam sa na Huawei P30 s androidom 12 to medzi widgetmi najdem ale tu na xiaomi 12 to nevidim
Zaujímavé, a google dialer + google kontakty máš nainštalované ? Možno tie witgety sú v rámci nich.
-
- Sponzor fóra silver
ano mam už som skúšal stahovať aj ine dialery a kontakty ale bez úspechu proste widgety nevidím uz osm skúsil instalaciu toho luncheru co si postol video okrem toho ze mi to rozdrbkalo komplet ulozenie ikon to nic neprinieslo
Ja mam sice Poco, a teda verziu MIUI for Poco, tak zrejme tam bude rozdiel, ale stale nechapem, preco to "vlajkova" znacka nema, zvlast ked by to malo byt sucastou appky telefon od googlu. Mozno len nejaky bug, nedostal si update na Android13 ?