siki napísal:2CyberSpy:jemu by ani nepomohlo danie noveho biosu, lebo su tam 5ns pamate, on moze tak akurat pretaktovat GPU, ale pamate mu na 600Mhz zarucene nepojdu.
ako sa da zistit ake su pamete tak tie 5ns cim mensie tim lepsie?
no ja som dal novy BIOS a teraz mi ide pretaktovat lepsie tak co mi tam moze byt nastavene inak ? inac som si vsimol ze mam pamete asi MOSEL a nic ine neviem
neviete jake pamete zvikava pozivat na VGA firma ASUS ?
AMD FX8370 // NOCTUA NH-D15 /// ASUS M5A97 R2.0 /// 2x 8 GB DDR3 2400MHz KINGSTON HyperX Beast /// ASUS Strix RX570 /// ASUS Xonar D2X /// SSD Samsung 860 EVO - 500GB /// NANOXIA Deep Silence 1 rev.B /// PSU Corsair HX620W /// Razer Lycosa mirror + Logitech MX518
Kvalitni svetovi vyrobcovia pouzivaju ramky Hynix pripadne Samsung . Ani to vsak nezarucuje ,ze to pojde dobre taktovat . Dolezite su nanosekundy cipov.
andynko napísal:Co sa tyka chladica, uvazoval som nad tym, ze kupim cez chladice.sk nejaky ... nechcem si nic robit, radsej si kupim, mate nejake odporucania?
siki napísal:hej budu to 6ns.Cize zakladna frekvencia je 333Mhz.
mas pravdu a je to znacka MOSEL co je to za vyrobcu? no mne sa sda ze nieco ako KINGSTONE, KINGMAX ?
a jak sa da zmenit casovanie pameti?
napr. na 5 alebo 4
AMD FX8370 // NOCTUA NH-D15 /// ASUS M5A97 R2.0 /// 2x 8 GB DDR3 2400MHz KINGSTON HyperX Beast /// ASUS Strix RX570 /// ASUS Xonar D2X /// SSD Samsung 860 EVO - 500GB /// NANOXIA Deep Silence 1 rev.B /// PSU Corsair HX620W /// Razer Lycosa mirror + Logitech MX518
CyberSPY napísal:mas pravdu a je to znacka MOSEL co je to za vyrobcu? no mne sa sda ze nieco ako KINGSTONE, KINGMAX ?
a jak sa da zmenit casovanie pameti?
napr. na 5 alebo 4
Vyrobca je to taky, ze boh vie ako pojdu taktovat.
K casovaniu pamati, len tolko ze ti to absolutne nic neriesi, nezdvihne ti to vykon, takze sa to naozaj neoplati. A ako sa to robi? odpoved mas v tejto sekcii o par riadkov nizsie. ALe budem dobry ked su tie vianoce a dam ti link http://www.pretaktovanie.sk/modules.php ... pic&t=1474
Naposledy upravil/-a siki v Pi 24. Dec, 2004, 22:49, upravené celkom 1 krát.