A ty si cital vobec co som napisal ??? :roll: Asi nie. Lebo som povedal ze porovnanie mainstreamov nechcem. Tie su na kazdej druhej stranke. Ale o porovnanie low endov cize Athlon64 3000 az 3800+ nie X2. A ze je v tych nizsich kategoriach athlon vykonnejsi to viem ale chcem to dokazat jednemu znamemu co mi nechce verit. Cize pripominam, citajte pozorne kto co napise !!!
No a ty sa nauc Guglovat. Taky ako Ty ma unavuju , chcu nieco , co im lenivost sama nedovoli aby nieco hladali.Vravim staci iba hladat. 1 , 2. Ak Ti to nestaci pouzi vlastnu hlavu.
8F.Nepocujes , nevidis , nevies.GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.
AjsTi napísal:No a ty sa nauc Guglovat. Taky ako Ty ma unavuju , chcu nieco , co im lenivost sama nedovoli aby nieco hladali.Vravim staci iba hladat. 1 , 2. Ak Ti to nestaci pouzi vlastnu hlavu.
hej no vies je rozdiel skusat hladat v gugli a vediat a chciet hladat v gugli
To AjsTi: Tu mas dokaz ako citas kto a co napise Ja som chcel porovnanie AMD so socketom AM2 a nie 754 ani 939. Keby ze chcem porovnanie tychto socketov urcite sem nepisem Sry ale ja som nic so socketom AM2 nenasiel iba X2. Tak najprv citaj a potom poucuj o lenivosti.