Zdravím, riešim problém jedného NTB HP Probook 650 G2, že niekedy nenabehne displej. Skúšal som či nieje kábel niekde zlomeny ale nepodarilo sa mi zistiť či ano. Tak isto panel ak zapne tak ide bez problémov.
V prípade, že displej nenabehne tak skúsim externý monitor a tam ide vždy.
Stretli ste sa s niečim podobným ?? Čo by to mohlo byť ?? Kábel ?? Panel ??
HP Probook 650 G2 občas black screen
Re: HP Probook 650 G2 občas black screen
Zmeň ovládač na grafiku.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 05. Jan, 2008, 14:00
Je tam aktuálne asi najnovší od Intelu.
Vsimol som si, že keĎ to vypadne tak keď zasvietim na displej tak akoby preblikoval ale ozaj to je ťažko vidieť.
Vsimol som si, že keĎ to vypadne tak keď zasvietim na displej tak akoby preblikoval ale ozaj to je ťažko vidieť.
Spoiler: ukázať
Nepíšeš OS.Podobný problém som mal na staršom NTB.Ak si win10 nainštaloval ovládač ,fungoval iba externý monitor.Starý ovládač pre Win7 nerobí problém.Neviem ,či to pomôže ale skús nainštalovať,hoci aj starší ovládač zo stránky NTB.
-
- Používateľ
OS je Windows 10. Original tam bola 8ička.
Skúsim a napíšem. Najlepšie je, že ak ti začne blbnúť tak to nejde ani po vypnutí NTB a po zapnutí. Ale na externý monitor to ide stále.
Skúsim si asi zohnať druhý kábel čo ide z MB do displeja.
Skúsim a napíšem. Najlepšie je, že ak ti začne blbnúť tak to nejde ani po vypnutí NTB a po zapnutí. Ale na externý monitor to ide stále.
Skúsim si asi zohnať druhý kábel čo ide z MB do displeja.
Pre Win8 máš ovládače na stránke.https://support.hp.com/us-en/drivers/se ... pc/8430739
-
- Používateľ
Tak displej som si odskúšal na mojom Elitebooku a funguje bez problémov. Tak skúsim tam hodiť druhé SSDčko s Windowsom a uvidím.
Ale aj tak to typujem asi na ten kábel. Mám dojem, že som toto riešil tak 3roky dozadu na Thinkpade.
Ale aj tak to typujem asi na ten kábel. Mám dojem, že som toto riešil tak 3roky dozadu na Thinkpade.
Prečo druhé SSD.Veď máš iba zmeniť ovládač.Nahraď ho tým pre Win8.
-
- Používateľ
Chcel som elimininovat rozbity uz windows.
Ale skusil som tam dat starsi ovladac a ide to. Uvidim ci to je len tym ak ano tak fajn. Este musim zrusit automaticku aktualizaciu ovladaca.
Ale skusil som tam dat starsi ovladac a ide to. Uvidim ci to je len tym ak ano tak fajn. Este musim zrusit automaticku aktualizaciu ovladaca.