OneDrive nonstop synchronizuje "nic"
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
OneDrive nonstop synchronizuje "nic"
Caute,
neviete poradit, ako vyriesit problem, ze OneDrive mi stale nieco synchronizuje, aj ked vsetko je synchronizovane? Pise mi ze stahuje 11.7GB z 18.4, 14900 suborov .. nove subory sa uploadnu v pohode, ale stale to pise tieto haluze a samozrejme CPU ide na 100% nonstop cely den..
Mam s tym problemy od cca oktobra, skusal som uplne vypnut a odpojit OneDrive, synchronizovat do novej prazdnej zlozky no stale to skonci rovnako.
neviete poradit, ako vyriesit problem, ze OneDrive mi stale nieco synchronizuje, aj ked vsetko je synchronizovane? Pise mi ze stahuje 11.7GB z 18.4, 14900 suborov .. nove subory sa uploadnu v pohode, ale stale to pise tieto haluze a samozrejme CPU ide na 100% nonstop cely den..
Mam s tym problemy od cca oktobra, skusal som uplne vypnut a odpojit OneDrive, synchronizovat do novej prazdnej zlozky no stale to skonci rovnako.
Spoiler: ukázať
Re: OneDrive nonstop synchronizuje "nic"
Pokial sa jedna o OfB tak treba pisat na Office 365 Support, oni vygeneruju tool ktorym odomknu svoju cast, a nasledne si user odomkne svojim heslom svoju cast, po dekodovani logov je mozne so supportom riesit kde je chyba, pri vacsich chybach vedia resetnut tenanta.
Pri sukromnom OneDrive si odkazany iba na feedback (http://go.microsoft.com/fwlink/p/?LinkId=528676) alebo support MS accountu kedze tieto sluzby nemaju ziadne SLA a ani ziadnu platenu podporu.
Zo skusenosti vsak problem je vacsinou u usera, nakolko uplne staci ze si AV (napriklad) zmysli ze zacne skenovat dany folder a pri zapnutom FoD je problem na svete. Je mozne este resetnut uplne OneDrive cez onedrive /reset.
Pri sukromnom OneDrive si odkazany iba na feedback (http://go.microsoft.com/fwlink/p/?LinkId=528676) alebo support MS accountu kedze tieto sluzby nemaju ziadne SLA a ani ziadnu platenu podporu.
Zo skusenosti vsak problem je vacsinou u usera, nakolko uplne staci ze si AV (napriklad) zmysli ze zacne skenovat dany folder a pri zapnutom FoD je problem na svete. Je mozne este resetnut uplne OneDrive cez onedrive /reset.
.
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
Jop, reset som skusil, antivirak nainstalovany nemam ziadny (resp. ziadny taky, co bezi nonstop), zacalo to same od seba s tym, ze nevie zapisovat do svojej zlozky a potom to uz bolo len horsie a horsie, samozrejme ze mi to odpalilo mnozstvo suborov, ktore teraz maju 0b ale nic co by ma stvalo, len to budem musiet z backupu opravovat, ked mi to raz zacne fungovat
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
Tak dnes mi vyskocil update Windows 18342.8, nahodil som, urobil reset OneDrive znovu a po 20 minutach to dokoncilo stahovanie poloziek nanovo, vsetko fici a CPU nazad v norme
Zdravim,
registrujem podobny problem - zlozku OneDrive mam nastavenu na externom (sifrovanom) disku, ktory prenasam medzi dvoma PC. Takmer vzdy, ked ho pripojim k pocitacu, zacne spracovavat neuveritelne mnozstvo zmien (15000+), hoci denne sa zmenia/pribudnu subory max v radoch desiatok. Na kompoch bezi iba zakladny MS antivir Defender. Teraz po precitani vlakna som skusil vylucit priecinok OD z kontroly. Jedna sa o neplateny Onedrive a na MS stranke asi pise podporu kapitan, lebo som tam nasiel aj formulaciu ako:
PPS ak sa da pouzivat menej skratiek typu FoD, budem rad, netusim, co to je
registrujem podobny problem - zlozku OneDrive mam nastavenu na externom (sifrovanom) disku, ktory prenasam medzi dvoma PC. Takmer vzdy, ked ho pripojim k pocitacu, zacne spracovavat neuveritelne mnozstvo zmien (15000+), hoci denne sa zmenia/pribudnu subory max v radoch desiatok. Na kompoch bezi iba zakladny MS antivir Defender. Teraz po precitani vlakna som skusil vylucit priecinok OD z kontroly. Jedna sa o neplateny Onedrive a na MS stranke asi pise podporu kapitan, lebo som tam nasiel aj formulaciu ako:
PS - dlhsie som sem neprispieval a neviem kam zmizlo tlacitko na pridanie novej temy Celkovo je to nejake divne, aby som sa mohol prihlasit, musel som googlit pretaktovanie.sk + prihlasenie, na uvodnej stranke som tu moznost nevidel a pise, ze teraz som na fore sam......ak externá jednotka nie je vysunutiateľná...
PPS ak sa da pouzivat menej skratiek typu FoD, budem rad, netusim, co to je
Keď odsúhlasis cookies, tak sa budeš môcť prihlásiť, aj všetky tlačítka uvidíš.
Dik No a teraz este odpoved na palcivejsiu otazku...
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
A preco ppuzivas externe medium na prenos OneDrive? Ved po kazdom pripojeni media, synchronizuje zakazdym cely obsah, nie len zmeny
OD 1tb stoji par eur mesacne a mas vsetko online a stale k dispozicii na zariadeniach kde sa pod svojom do OD prihlasis
OD 1tb stoji par eur mesacne a mas vsetko online a stale k dispozicii na zariadeniach kde sa pod svojom do OD prihlasis
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- michalesku
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 02. Jún, 2012, 11:56
Skontroluj si, ci aj realne stahuje.. Predpokladam, ze porovnava stav na disku so stavom v cloude, ked je to pre neho po pripojeni zrazu "novy" disk.. Stava sa aj mne, ked napr. nastavim synchronizaciu na novom stroji a aby netahalo 80GB, skopirujem z ineho..
Akurat to odratava par stoviek suborov za sekundu..
Skor si myslim, ze len porovnava. Lebo to ide relativne rychlo. Relativne, niekedy dvadsat minut "srotuje". Na disku to mam kvoli tomu, ze doma na NB nemam dost miesta, aby sa tam OD vobec mohol synchronizovat. Zaroven tie data chcem mat pristupne aj z telefonu, alebo z hocikade, aj za cenu, ze sa to bude dlhsie nacitavat.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
ale ved OD nemusis mat data fyzicky u seba na NB. Data maj v Cloude a upravuj ich na cloude
Viem, ze nemusim, ale nie je to uplne pohodlne, ked potrebujem otvorit subor, ktory ma trebars 5, ale aj 25+MB, pripadne rolovat medzi fotkami, ktore sa mi tam ukladaju z telefonu a kazda jedna sa nacitava.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
Na OD mozea niektore polozky mat ulozene priamo v NB, zbytok oba v cloude. Nebolo by aj riesenie, vymenit disk za vacsi pripadne ak sa da osadit druhy?
Aj nad tym som uz rozmyslal. A asi na to pride, ak sa nenajde nejake riesenie typu "vsak toto takto nastav a mas pokoj".
- michalesku
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 02. Jún, 2012, 11:56
Ani nie, pokoj s takymto riesenim mat nebudes.. Bud sa zmieris s tym, ze bude robit kontrolu tych ±15 000 suborov pri kazdom pripojeni, alebo to vyriesis inac (OneDrive friendly).. T.j. vacsi disk, alebo plne stahovanie len na niektore priecinky a vsetko na lokalnom disku, ako pise HellAngel..