Ono vies, mne je uplne jedno ci su to fejkove frejmy ci nie, pre mna za mna, nech pride aj DLSS 4.0 a bude nativnych 20% frejmov a 80% bude fejkovych ... Ja ked to zapnem v hre, ja to nevidim Mozes ma aj ukamenovat, proste nevidim pri hrani tych hier rozdiel, ci mam zapnuty nativny obraz, alebo DLSS 2.0 / 3.0... A o tom to je ak je niekto fetisista na obraz a pocas hrania bude stat a skumat na statickom obraze, ze niekde vzadu v pozadi pri 300% zoome, je horsia kvalita,,, tak ok,, je to jeho vec potom moze vypisovat, ze su to fejkove frajmy a nepaci sa mu to ..... v realnom svete , pri realnom hrani, nevidim rozdiel....Pietro sk napísal: ↑Št 16. Feb, 2023, 20:20 ty brdo, toto vlakno sa meni na mur narekov zelenych."brutalny vykon" preco asi? lebo strka fake frames, dopocitane machule.
tie real frames stale si idu svoje fps, len sa vkladaju machule, aby potom pocitadlo fps malo vysoke cisla a ludia si merali pipiky podla fejk cisielok a dlhych stlpcov v grafoch... (jeden "detail", napriek vysokemu fps mas stale hovnaky input lag)
ludom nedoplo ze tu vznika nebezpecny precedens, ze staci "navysovat" vykon z prsta vycucanymi odrbmi a nie technologickym pokrokom.
tym padom aj amd/intel pojde nakoniec touto cestou, lebo ked sa to prepieklo u nv, tak sa prepecie aj nam.
smutne ze sa najdu ludia co nekvalitu budu vyzdvihovat ake su to uzasne technologie.
A este taky podstatny detail, sme len na zaciatku DLSS 3.0 ,,, ako sa hejtovalo DLSS 1 ked vyslo ? Ha ? na to sa rychlo zabudlo ... ze to bol rozmazany odpad a neviem co vsetko .... ( a to som aj ja hejtoval, ze je to hrozne ) dnes tu mame z povodneho DLSS 1 uz DLSS 2.5.1 alebo aky je najnovsi a nemam pocit ze by to bolo take zle a ludia na to nadavali , skor opacne ,,, kazdy hra uz s DLSS .... Cize nadavat na to fejkove DLSS 3.0 je take ,,, ok, nadavat ludia mozu ,,, prejde rok ? dva ? bude vylepsene DLSS 3.5.5.8.8.8.4.5 a nikto na to nadavat nebude, pretoze to vychytaju a bude to fungovat tak dobre ako dnes funguje DLSS 2.0...
Cize, ja v tom nevidim teda obsolutne ziadnu tragediu , ze sa bude navysovat vykon z prsta vycucanymi odrbmi Keby nebolo DLSS /FSR tak dnes by si si v 4K ani na 4090 nezahral na 144FPS, lebo aj ta poondana RTX 4090 za 2000€ by bola na to slaba