3600 MHz pc nenabootuje
- mohamed
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Re: 3600 MHz pc nenabootuje
@peterkozns a dneska som daval kamosovi dalsie, co ma asus z370-a prime a idu normalne cez xmp na 3600
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
nemusi to byt chyba v realnom zmysle - kludne to moze byt "zla spolupraca biosu a pamati".
este ma napadla iracionalna vec ktoru som ale osobne zazil : skus vybrat procesor zo socketu, opatrne vyfukat, nainstalovat naspat. Zly kontakt. Automaticky predpokladame ze pri instalacii sa nikto nechytal procesoru zdola (kontakty nepatrne zanesene), ze sa teplovodiva pasta nikdy predtym nedostala do socketu na tej doske a podobne faktory ktore nemozeme ani nahodou predpokladat. Stretol som to na intelackych procesoroch v serveri - pamate padali, v inom serveri absolutne bez problemu, po znovuosadeni procesorov v pohode. Vystupit, nastupit.
este ma napadla iracionalna vec ktoru som ale osobne zazil : skus vybrat procesor zo socketu, opatrne vyfukat, nainstalovat naspat. Zly kontakt. Automaticky predpokladame ze pri instalacii sa nikto nechytal procesoru zdola (kontakty nepatrne zanesene), ze sa teplovodiva pasta nikdy predtym nedostala do socketu na tej doske a podobne faktory ktore nemozeme ani nahodou predpokladat. Stretol som to na intelackych procesoroch v serveri - pamate padali, v inom serveri absolutne bez problemu, po znovuosadeni procesorov v pohode. Vystupit, nastupit.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 21. Máj, 2008, 20:45
skusim cez vikend a dam vediet,vdaka ta tip