Votriem sa ak mozem. Nieco lacne, v odolnosti MIL-STD viete odporucit ? Idealne do 700€. Na firmu. Ako servisny book, sem tam sa tukne, buchne , obcas spliechne voda, poprsi/posnezi (vonku). Nenarocne aplikacie, obcas mozno videokonferencia, prezeranie uprava a konverzia 264 a 265 videa (nepotrbujem tam vykon ani velku ram). Urcite 15".
Rozmyslam nad ThinkPadom. Ta E seria je ako na tom s odolnostou ? Ci radsej priplatit aspon za L?
Pracovný notebook - 1000€ bez DPH
- pepkopav
- Notebook expert
- Dátum registrácie: Ne 19. Feb, 2012, 19:05
Re: Pracovný notebook - 1000€ bez DPH
ASUS ROG Strix G18 Intel Core i9 14900HX,RAM 32GB DDR5,NVIDIA GeForce RTX 4060,SSD 2000Gb,IPS 2560X1600,Windows 11...
Pouzite sa zatial neriesili, kedze by som rad po 3 rokoch ten NTB odkupil za zostatkovu cenu (za euro) sebe domov.
Ale s 24m zarukou na ICO by to slo
Konkretne tento ale asi nie. To zaradenie "tenky" a odolnost mi nejdu dokopy, aj ked tie Lenova tiez nevyzeraju bohvieko robustne
Ale s 24m zarukou na ICO by to slo
Konkretne tento ale asi nie. To zaradenie "tenky" a odolnost mi nejdu dokopy, aj ked tie Lenova tiez nevyzeraju bohvieko robustne
Spoiler: ukázať
- pepkopav
- Notebook expert
- Dátum registrácie: Ne 19. Feb, 2012, 19:05
ten nb je odolný hliníkový,spĺňajúcu normu MIL STD 810G čo je určite viac ako plastové E a L kategórie od thinkpadu...to,že je tenší,na veci nič nemení aspoň nie je ťažký ako klát...mal som jeho staršieho bračeka,tak viem o čom píšem...z bežných pracovných nb,sa ťažko nájde niečo odolnejšie...
ASUS ROG Strix G18 Intel Core i9 14900HX,RAM 32GB DDR5,NVIDIA GeForce RTX 4060,SSD 2000Gb,IPS 2560X1600,Windows 11...
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Mozem potvrdit odolnost toho latitudu. Je to nezmar a znasie toho dost. Ale svoje hranice ma vsetko samozrejme.
Za 700€ nieco nove a tvoje poziadavky su tazko kombinovatelne. Tak dvojnasobny rozpocet by na novy kus bol lepsi
Za 700€ nieco nove a tvoje poziadavky su tazko kombinovatelne. Tak dvojnasobny rozpocet by na novy kus bol lepsi
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
Okej, tak si znacim ten latitude zatial. Mal som niekolko tych lenovo T serie, starsich, to boli tiez nezmary, leteli pri detoch zo stola X krat, v dielni z kapoty. Ale dnes to kupovat... Uz to su vykonovo šroty, stredna trieda nieje a nove su ako pise Hell, 1400+
Edit: este nejake navrhy ? Vraj ten 5590 akurat nieje k dispozicii, riesi nas obchodak... Asi koli dph
Edit: este nejake navrhy ? Vraj ten 5590 akurat nieje k dispozicii, riesi nas obchodak... Asi koli dph
Spoiler: ukázať