Všeobecná diskusia II
Re: Všeobecná diskusia II
Ja tam nikde nevidim zauctovany olej.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
drzost tento svet. To uz tu nikto nic negarantuje ?
aby si clovek overoval fakt vsetky cisla ...
aby si clovek overoval fakt vsetky cisla ...
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
olej a brzdy som doslniesol svoje. ale ol filter nenosim a aj brzdovu neberu inu ako ich
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
Čistič oleja uctoval sam Magian?
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
prihodit si 5e na 10evrovy filter, ked na oleji usetril 10x tolko, je podla mna OK
EDIT: aha, cislo... mal som asi malo kavy od rana, teraz mi to doslo
Naposledy upravil/-a mirjak v So 04. Mar, 2023, 14:45, upravené celkom 1 krát.
Je sobota, tak oddychujte páni, lebo ste nejakí prepracovaní
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
este niekto chce zakazat spalovaky? ci len eu?
Na prezeranie priložených súborov nemáte dostatočné oprávnenia.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
-
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Uz som zachytil info ze ani ten 2035 nie je definitívny dátum
Ako píšu k tomu obrázku na roumenovi, v modrých krajinách si budeš môcť nabíjať svoje auto zdarma po celú dobu jeho života po uhradení minimálnych nákladov na infru, ak máš kus voľnej strechy
To je úplne skvelá správa
To je úplne skvelá správa
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
totalna kravina : foter ma na streche 10kWp, byva v uzasnej modrej krajine a sotvasotva mu to staci na prevadzku baraku.
Kdeze dalsie 4MWh rocne na jazdenie [a hlavne vtedy ked ich bude treba najviac, v zime...]
ja mam len jediny vnutorny boj : aby sme tou sibnutou zelenou kktinou nezabili ekonomiky, pretoze pol svetu sa na to vysere a my tu budeme "zachranovat" celu planetu...
ale samozrejme nic mu nebrani kupit dalsi pozemok za 200.000 pri Bubline, postavit dalsiu strechu za 250.000 a tam nasypat dalsi solar za desinu.
Potom moze nabijat na striedacku. Hops ale neviem ci som tym volaco vyriesil lebo... no ako bude jedno auto nabijat na dvoch strechach naraz ?
Kdeze dalsie 4MWh rocne na jazdenie [a hlavne vtedy ked ich bude treba najviac, v zime...]
ja mam len jediny vnutorny boj : aby sme tou sibnutou zelenou kktinou nezabili ekonomiky, pretoze pol svetu sa na to vysere a my tu budeme "zachranovat" celu planetu...
ale samozrejme nic mu nebrani kupit dalsi pozemok za 200.000 pri Bubline, postavit dalsiu strechu za 250.000 a tam nasypat dalsi solar za desinu.
Potom moze nabijat na striedacku. Hops ale neviem ci som tym volaco vyriesil lebo... no ako bude jedno auto nabijat na dvoch strechach naraz ?
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
Solar sa dá nahodiť aj na panelák ;-)