Adobe pod linuxom
- Leachim
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Júl, 2005, 20:00
Adobe pod linuxom
Skusal tu uz niekto rozbehat programy od Adobe pod linuxom?? cital som, ze cez WINE by to malo ist, akurat mne WINE nejak nejde.. A bolo to iba na Photoshop, ja by som chcel, ci by niekto nevedel how to na cele Creative Studio + produkty byvalej Macromedie.. Hlavne teda Photoshop, Illustrator, Acrobat Distiller, Dreamweaver, Flash Diq za vsetky rady.
Pouzivam Linux Debian 3.1r4 myslim najnovsia unstable verzia
Pouzivam Linux Debian 3.1r4 myslim najnovsia unstable verzia
- Leachim
- Nový používateľ
Wine nieze mi pada, ale nejde kompletne nainstalovat.. No programator ako sa to vezme.. Programujem v HTML :roll: , CSS, PHP, MySQL, idem sa ucit Javascript, Perl.. Apache pod linuxom..
v manuali je pisane, ze mam dat ./wine, ze vypise chybu, co aj vypisal, ale taktiez by mal vytvorit konfiguracny subor WINE, lenze ten uz nevytvori
v manuali je pisane, ze mam dat ./wine, ze vypise chybu, co aj vypisal, ale taktiez by mal vytvorit konfiguracny subor WINE, lenze ten uz nevytvori
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 20. Apr, 2005, 20:00
napis len wine a mal by sa otvorit config..
Osobne som skusal len pod ubuntu, cize cesta sa moze lisit, skus sa mrknut do /home/ tvoje user/ a najdi adresar .wine ..
V nom by mal byt system ako ma windows, teda klasicky program files, zlozka windows a potrebne subori.. Ak tam niesu mas ho zle instalnuteho..
verziu wine mas aku?
Osobne som skusal len pod ubuntu, cize cesta sa moze lisit, skus sa mrknut do /home/ tvoje user/ a najdi adresar .wine ..
V nom by mal byt system ako ma windows, teda klasicky program files, zlozka windows a potrebne subori.. Ak tam niesu mas ho zle instalnuteho..
verziu wine mas aku?
-
- Používateľ
a UBUNTU vychadza z Debianu. Ubuntu je viac desktopovy a "USER FRIENDLY"..
Ja by som ti odporucil ubuntu.. Ma naozaj obrovsku podporu.. Ma aj wiki daco ako wikipedia ale o ubuntu po cesky, navody atd atd.. Ja sa nanom ucil..
Ja by som ti odporucil ubuntu.. Ma naozaj obrovsku podporu
Kód: Vybrať všetko
www.ubuntu.cz
- Leachim
- Nový používateľ
ok, diky, vyskusam ho, idem ho dat stiahnut a nahodim do Virtual PC
P.S.: Dokazesa Ubuntu napojit na disky vo formate FAT32???
P.S.: Dokazesa Ubuntu napojit na disky vo formate FAT32???
Naposledy upravil/-a Leachim v Ut 05. Dec, 2006, 01:46, upravené celkom 1 krát.
no ja som si tak raz rozhodil distro, nastastie sa to dalo opravit; asi debilny program to bol; potom napis, ako ti taketo riesenie prijme windows (ci sa nebude nejak stazovat, ci ti nepojde nieco pomaly, ci budes mat automaticky spravne kodovanie, atd.); ja som totiz po tej zlej skusenosti toto uz nikdy neskusal, takze by som rad vedel, ake su s tym skusenosti
-
- Používateľ
http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php?action=vthread&topic=18715&forum=16&page=-1
http://e2fsprogs.sourceforge.net/ext2.html
http://www.fs-driver.org/
Odkaz do fora + programy..
Daktore vedia iba citat, daktore aj zapisovat..
TReba pohladat.. a halvne, spravne nastavit