Všeobecná diskusia II
Re: Všeobecná diskusia II
Dotykove tlacitka na volante su rakovina. Najhorsi “progress” aky zatial vymysleli
Sak to ma byt pekne a eye catching, ze po tom v zakrutach tlapes a zapinas vyhrev nikoho uz nezaujima.
.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
no 2x rocne mením kabinovy filter po 15tis km cca +-
na Mann krabici to pisu dokonca. ale aj tak bosch mi sadol viac. mala ma silne alergie a mne uz 5mesacny filter v aute vadi.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
Pilot sport 5 alebo 5S, 4S alebo kto si trufa aj Conti PC7 a SC7.
Ja uz letne conti po podvadzani nechcem.
Vyhoda tych rozmerov na nizsiu strednu triedu je, ze su vsetky pneu relaticne lacne
Ja uz letne conti po podvadzani nechcem.
Vyhoda tych rozmerov na nizsiu strednu triedu je, ze su vsetky pneu relaticne lacne
.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
su tam matador?predvcerom som prezul. som zvedavy na druhu sezpnu s nimi. zatim idu
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
Brzdenie na vode zo 100kmh:
Continental 51,1m
Matador 65,6m
V bode ked Continental zo 100kmh stoji na mieste, matador sa podla mojho prepoctu este pohybuju rychlostou 47kmh To je masaker.
Continental 51,1m
Matador 65,6m
V bode ked Continental zo 100kmh stoji na mieste, matador sa podla mojho prepoctu este pohybuju rychlostou 47kmh To je masaker.
Si budes v modrych teplakoch vraviet jak fajne si usetril 20€ rocne na pneumatikach.
Vsak staci sa ist pozret na parkovisko pozret co maju druhi obute a tak vyberat.
- michalesku
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 02. Jún, 2012, 11:56
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
najvacsi pruser je ze nemaju vsetci obute pneumatiky ktore zastavia na najkratsej drahe na suchej ceste, na mokrej ceste, na snehovej ceste, a hlavne nie vsetci zjavne pouzivaju hlavu (a castokrat ti ktori maju vitazov testov sypu ze az trpnu zuby, pretoze... ved on ma najkratsiu brzdnu drahu tak co sa moze stat. Akurat ze ked vitaz testu ide 100 a nevíťaz 82, tak nevitaz ajtak zastavi skorej).
Ale myslim ze to sme tu uz prebrali zoparkrat. Tak hlavne nikoho nevytlacajte na zvodidla po jazde 200km/h na Slovensku lebo to je nielen nelegalne ale aj... neidealne pre vitaza testu.
Ale myslim ze to sme tu uz prebrali zoparkrat. Tak hlavne nikoho nevytlacajte na zvodidla po jazde 200km/h na Slovensku lebo to je nielen nelegalne ale aj... neidealne pre vitaza testu.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
Vylucuje sa obutie lepsich pneumatik s defenzivnou jazdou? Kedy zastavi vitaz 82?
Anyway, aj ked ich nemaju vsetci, radsej rozbity zadok ako predok.
A na suchej ceste zastavuju dobre aj tie matadorky. Na vode sa lame chleba
Ked na to chceme ist alibisticky. Druhy nemusel nahle zmenit rychlost ani smer jazdy, takze okrem MPR nebolo nic porusene
Anyway, aj ked ich nemaju vsetci, radsej rozbity zadok ako predok.
A na suchej ceste zastavuju dobre aj tie matadorky. Na vode sa lame chleba
Ked na to chceme ist alibisticky. Druhy nemusel nahle zmenit rychlost ani smer jazdy, takze okrem MPR nebolo nic porusene