Ak mám A11 telefón prepojený cez USB a andoroid auto s MNAV/DusterII a niekto mi zavolá cez WhatsApp tak na MNAV sa mi neobjaví tlačítko prijať ale len tlačitka zrušiť alebo vytočiť. Ak v tom momente mám zhasnutú obrazovku na mobile tak ju musím najprv zapnúť potiahnuť a až potom môžem kliknúť na tlačitko prijať hovor.
Existuje lepšie riešenie ako nastaviť žiaľ max len 30min interval na vypínanie obrazovky na mobile ?
Telefonovanie cez WhatsApp v aute.
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Re: Telefonovanie cez WhatsApp v aute.
Na kazdom androide ktory som videl sa dalo nastavit aby pri nabijani obrazovka nezhasinala. Je to v developer settings, tam kde zapinas usb debugging
Spoiler: ukázať
No v Realme 5 Pro/A11/V2.0 nemám ani developer settings ani nastavenia vývojára.
V dodatočných nastaveniach používam zapnutie napájania na rzozhrani USB-C čo používam pre reverse charging a USB klúč.
Keď som dal teraz hľadať "nabíja" tak som ale objavil inú dosť použiteľnú vec a síce prispôsobenie nočného nabíjania tak aby som to ráno nenašiel zbytočne nabité škodlivo až do plna .
V dodatočných nastaveniach používam zapnutie napájania na rzozhrani USB-C čo používam pre reverse charging a USB klúč.
Keď som dal teraz hľadať "nabíja" tak som ale objavil inú dosť použiteľnú vec a síce prispôsobenie nočného nabíjania tak aby som to ráno nenašiel zbytočne nabité škodlivo až do plna .
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Díky za radu.
V tých možnostiach vývojára som našiel aj iné zaujímavé nastavenia .
Obrazovka sa aj nadalej vypína a tlačítko napájania treba navyše stlačiť 2x
Asi to bude kvôli tomu že mám aktívny Android auto
//spojene posty. Precitaj si prosim ta pravidla! - newmi
V tých možnostiach vývojára som našiel aj iné zaujímavé nastavenia .
Obrazovka sa aj nadalej vypína a tlačítko napájania treba navyše stlačiť 2x
Asi to bude kvôli tomu že mám aktívny Android auto
//spojene posty. Precitaj si prosim ta pravidla! - newmi