Píše že pre 11ku nie spôsobilí a reinstal až neskôr ak nepomôže nič inšie.
Ináč medzi tým som urobil s disku reinstal 722 na 722.
Zatiaľ sa mi zamrznutie WiFiny už nezopakovalo tak nechcem riskovať celkový reinstal .
Kúpil som ho 2.2019 .
Píše že pre 11ku nie spôsobilí a reinstal až neskôr ak nepomôže nič inšie.
Toto moze byt niektorym z updatov systemuopto napísal: ↑Ne 21. Máj, 2023, 08:36 Navyše som si všimol že po zobudení mám pred zadaním hesla aj úplne inú obrazovku na ktorej vidím aj to že ide WiFina a dokonca aj to že posledná nastavená klávesnica bola SLK qwerty. Pred tým sa mi to zobúdzalo vždy s anglickou klávesnicou bez ohľadu na to akú som mal nastavenú naposledy.
PC nic nerozpoznava, aku klavsenicu si nastavis, taku mas. V zozname klavesnic na vyber mas len to, co si si tam nahadzal, resp. co tam nahadzala instalacia od vyrobcu ntb. "kraviny" sa daju lahko vymazat cez nastavenia klavesnice.
Nepleties si ovladac a firmware? Firmware sa flashuje cez program na to urceny. V device manageri vies riesit ovladace.
Moze a nemusi, zalezi od nastavenia windows updatu, ci taha aj ovladace. Neries a nahod najnovsi, ak mas.
Tj. Niektoré updaty to v sebe majú a niektoré nie lebo v danom časovom okne nevznikla nová verzia ovládača alebo to viem v PC zmeniť ?shiro napísal: ↑Ne 21. Máj, 2023, 09:25
Díky moc.
PC nic nerozpoznava, aku klavsenicu si nastavis, taku mas. V zozname klavesnic na vyber mas len to, co si si tam nahadzal, resp. co tam nahadzala instalacia od vyrobcu ntb. "kraviny" sa daju lahko vymazat cez nastavenia klavesnice.
Po obnovení neviem ale pred obnovení mi neQWERTY SK nešla vymazať
Nepleties si ovladac a firmware? Firmware sa flashuje cez program na to urceny. V device manageri vies riesit ovladace.
Áno už som dosť popletený
Moze a nemusi, zalezi od nastavenia windows updatu, ci taha aj ovladace. Neries a nahod najnovsi, ak mas.