dobre dobre diky za rady. Ja som aj zabudol dat podmienku aby bola klavesnica podsvietena. A ano k tej ram teraz mam 16GB a je to naprd, cize urcite by som chcel rozsirit/vymenit za 32GB. A ktory notas by ste odporucili. Jeden z tych 4 vyssie uvedenych alebo nejaky iny s ktorym mate pozitivnu skusenost?
edit:
pozeram na alze a nejak velky vyber tam nemaju v tej cenovej hladine no. V tejto cene na alze mi naozaj vychadza ten Lenovo celkom obstojne, skoda ze ma iba jeden slot na RAM.
Druhy navrh od
@pepkopav DELL Latitude 15-5530 nevyzera zle len svietivost displeja je 250 nits a i5 oproti tomu Lenovu. Avsak aj mensia vydrz baterie.
Podobne aj HP EliteBook 650 G10 tiez nie zly navrh len ten displej no, ale ma zase klavesnicu odolnu voci poliatiu, co by sa mi zislo

. Len na alze je nedostupny.
Este som natrafil na
https://www.alza.sk/asus-expertbook-b5- ... 695099.htm len ten zase ma iba jeden slot na RAM a i5.
Hmm, teraz neviem co by bolo ideal. Kolegovia maju to Lenovo a zatial si pochvaluju. Ma niekto este nejake navrhy? Alebo, ktory z tich NTB by ste si vybrali (aj podla skusenosti, ohlasov, atd)?