S-video - ciernobiely TV
vlnka
ako uz vyssie popisali je to antennym kablom...ja mam tiez novy tlevizor sony a tiez to tam beha...vytiahenm antenu(ci uz z telky alebo zo steny) a obraz je uplne cisty jedine ze by nepomhlo ani vytiahnutie anteny tak vtedy to uz budu tie dalsie problemy(stara telka,dlzka kabla...)BoBo_ napísal:ta vlnovka behala aj mne,jeto sposobene tym ze mas stary telkac alebo neaky tesco power....nevyriesis to,ja som kupil novu flat oravu a obraz cistuckyyya to mam kable cez 15m
EDIT: no sakra...nevsimol som si ze uz to ma vyriesene...ale sapon sa to potvrdilo
kabel ma asi 10m telka ma asi 7-8 rokov ale je to uz vyriesene
jediny problem vidim v tom ze ked chcem prepinat medzi TVout a normal telkou tak tam nemam antenu takze prd uvidim a mozem kukat len ten tv out ale to uz prezijem
jediny problem vidim v tom ze ked chcem prepinat medzi TVout a normal telkou tak tam nemam antenu takze prd uvidim a mozem kukat len ten tv out ale to uz prezijem
Spoiler: ukázať
- bad_messiah
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 03. Júl, 2004, 14:00
to som skusal nejde to,, skusim ten kabel vyskusat este na druhom booku a inej TV a dam vedet... ale najskor to bude asi kablomMatl0_w1C napísal: pravdepodobne z kompu pustas svideo, ale televizor to berie ako tvout.. .. skus na pc nastavit vystup nie svideo ale tvout. .. mne to pomohlo
btw- ak je to kabel je moznost reklamacie? pretoze v podstate je to fyzicka vada...
RETRO POPIS : dlhšie som tu nebol :)
CPU: AMD Athlon X2 4000+ EE @ 3.11Ghz 1.38V,, AC Freezer 64 Pro,, RAM: 4GB 444Mhz/ 888 /2x Corsair 2GB/ ,, MB ASUS M2N E nForce 570 Ultra,, VGA: N9600GT 512 DDRIII ,, HDD:RAID 2xWD Raptor 150GB Raid 0,, DVD-RW LG/Teac... LCD: 2xLG 22"
CPU: AMD Athlon X2 4000+ EE @ 3.11Ghz 1.38V,, AC Freezer 64 Pro,, RAM: 4GB 444Mhz/ 888 /2x Corsair 2GB/ ,, MB ASUS M2N E nForce 570 Ultra,, VGA: N9600GT 512 DDRIII ,, HDD:RAID 2xWD Raptor 150GB Raid 0,, DVD-RW LG/Teac... LCD: 2xLG 22"
Mas spravny scart? Mal som rovnaky problem, ale to preto, lebo mi video nepodporovalo SVIDEO a tak do telky to slo len ciernobielo. Viem, ze mi hovorili, ze na to treba iny scart, kde sa vyuzije viac tych kolikov ako pri obycajnom cinch.
CPU: Intel Core i5-3570K; RAM: 2x4GB Kingston Hyper-X Red 1600MHz CL9; GPU: ZOTAC nVidia GeForce GTX 650Ti AMP! Edition; MB: ASRock Z77 EXTREME4; SSD: OCZ-Vertex 4 120GB HDD0,1: 2x Western Digital RE4 2x1,5TB WD1503FYYS; Zdroj: Seasonic SSR-550RM 550W 80 Plus Gold; CPU Cooler: Noctua NH-U12DX
- jararak
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
ja by som problem videl v novych ovladacoch na nvidiu, na strykovom kompe sme zo strasne starych ovladacoch zmenili na tie novsie a uz nevieme rozbehat farbu pri tvotue, ani poslednych zopar verzii nepomaha, mozno ze to je len problem toho ze grafa je 5200 od msi
zase u mna to nepodporuje telka, cez cinch isla, cez s-vhs nie
Watching you ...
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
jararak napísal:ja by som problem videl v novych ovladacoch na nvidiu, na strykovom kompe sme zo strasne starych ovladacoch zmenili na tie novsie a uz nevieme rozbehat farbu pri tvotue, ani poslednych zopar verzii nepomaha, mozno ze to je len problem toho ze grafa je 5200 od msi
no ja mam grafu 5200 od msi, ich originalne ovladace a som spokojny. .. akurat mam zapojeny psone cez lcd, stacilo nastavit PAL normu a tvout, pretoze svideo to nezozere, teda ano ale farbu nemam. . .
a video mi ide tiez
Brm brm wrrrrrrrrrrr.. gotcha!..