Kamera do auta
Re: Kamera do auta
Je to tak. Ale v kosiciach to robi jeden typek nejak za dvacku, tak naco vobec vytahovat multimeter
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 03. Jún, 2018, 16:43
Dnes som volal do iného autorizáku a úplne v pohode, že zapoja bez problémov a neriešili ani záruku.
Úplne iný prístup.
Dnes kamera príde, skúsim káble natiahnuť poschovávať, nastaviť a možno zajtra pôjdem dať zapojiť.
Úplne iný prístup.
Dnes kamera príde, skúsim káble natiahnuť poschovávať, nastaviť a možno zajtra pôjdem dať zapojiť.
https://support.viofo.com/support/solut ... o-dashcam-
Drzal by som sa tychto kariet a nicoho ineho potom. To ze kupis o 2 triedy lepsiu, rychlejsiu kartu (napr. od sandisku) neznamena ze nebude mat artefakty alebo nieco podobne.
To ze ma filter uz v baleni je oproti A129 celkom vyhoda. A taky tip.. to tlacitko je must have ak mas peniaze nazvys. Kedze za zrkadlom trafit tlacidlo na locknutie chce dost snahy. Takto ho mas pohodene v kastliku a len kliknes.
Drzal by som sa tychto kariet a nicoho ineho potom. To ze kupis o 2 triedy lepsiu, rychlejsiu kartu (napr. od sandisku) neznamena ze nebude mat artefakty alebo nieco podobne.
To ze ma filter uz v baleni je oproti A129 celkom vyhoda. A taky tip.. to tlacitko je must have ak mas peniaze nazvys. Kedze za zrkadlom trafit tlacidlo na locknutie chce dost snahy. Takto ho mas pohodene v kastliku a len kliknes.
.
Ja mam tie not recommended sandisk ultra ci samsung evo uz asi 6 rokov v kamerkach a no problem
Som mal tiez v A129 a v 139 mi blikal obraz snad so 4roma.. karta za kilo a blika video v noci.
.
-
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
no asi som viofo moc prechvalil takmer presne po 24 mesiacoch od montaze vyzera ze kamera umrela vsimol som si az teraz ale posledny zaznam na karte je z 15.7.2023 a montovana bola 2.7.2021.
Na druhu stranu 70mai ktoru mam v druhom aute slape uz asi 5 rok ... ano akmulator uz umrel a nedrzi kapacitu cize zakazdym sa vyresetuje ale nahravat nahrava
Na druhu stranu 70mai ktoru mam v druhom aute slape uz asi 5 rok ... ano akmulator uz umrel a nedrzi kapacitu cize zakazdym sa vyresetuje ale nahravat nahrava
Neumrel len adapter? Tie umriet zvyknu... Kamery nie.
-
- Sponzor fóra silver
Idem cez hardwire cize priame napajanie z auta a kamera nereaguje ani ked som ju napojil cez PC ( mala by sa tvarit ako usb na stahovanie videi) len sa cela zohriala na 55°C
Svuetia dve ledky ze nahrava a je pustene wifi ale ziadne wifi nejde a nahravanie ocividne tiez nie.
Pisal som na podporu tak uvidim ale zaruku dava viofoo len 18 mesiacov
Svuetia dve ledky ze nahrava a je pustene wifi ale ziadne wifi nejde a nahravanie ocividne tiez nie.
Pisal som na podporu tak uvidim ale zaruku dava viofoo len 18 mesiacov
-
- Nový používateľ
Zdravím Vás,
kamera namontovaná aj priamo do poistkovej skrinky.
Vyzerá to fajne, tak hádam poslúži nejaký čas.
kamera namontovaná aj priamo do poistkovej skrinky.
Vyzerá to fajne, tak hádam poslúži nejaký čas.
-
- Sponzor fóra silver
Tak nech slúži skus nahrať na YT alebo niekde dáke nočné video v meste ale aj mimo mesta bez verejneho osvetlenia
Jo, natoc nieco po tme s hdr.
Inac co sa tyka viofa tak A129 nahrava uz 3,5 roka. Zase som o vela mrtvych nepocul. Ani po forach.
Inac co sa tyka viofa tak A129 nahrava uz 3,5 roka. Zase som o vela mrtvych nepocul. Ani po forach.
.
-
- Sponzor fóra silver
Ani ja som necakal ze umrie.
Len tak nahodou isiel ceknut ze zosynchronizujem cas a kukam jak puk ze nula bodov a skusal som uz vsetko aj hard reset tlačidlom skusal som ci karta neumrela lebo ak ta vie narobiť paseku ale ta funguje.
Este mam verziu eMMC cuze s vnutornou 16GB pamatou ci tomu spravilo zle slnko netusim
Len tak nahodou isiel ceknut ze zosynchronizujem cas a kukam jak puk ze nula bodov a skusal som uz vsetko aj hard reset tlačidlom skusal som ci karta neumrela lebo ak ta vie narobiť paseku ale ta funguje.
Este mam verziu eMMC cuze s vnutornou 16GB pamatou ci tomu spravilo zle slnko netusim
-
- Nový používateľ
Dobre, niečo skúsim nahrať.
-
- Sponzor fóra silver
Mimo témy ale maly update ohladom mojej kamery A129plus duo ktora umrela po 25 mesiacoch ..... kedze som kameru kupoval na Aliho stranke v oficialnom viofo shope mal som zaruku len 18 mesiacov ( 12 + 6 mesiacov po registracii vyrobku) po asi 2 tyzdnovej torture kde ma support istruo al co vsetko mam poskusat sa dospelo k zaveru ze kamera ja kaput a zepo uhradeny poplatku (maintenance fee) vo vyske 27.91€ my poslu novú hlavnu kameru. Zaroven som vsak musel povodnu staru poslať späť na adresu do nemecka. ( co predstavovalo dalsich 15e ) tak ci onak za mna prístup Viofo super sice ma to stalo nieco cez 42e ale stale lepsie ako riešiť novu kameru.