Caute, moje poziadavky na NTB pre beznu pracu, surfovanie a zriedkavo nejaka ta (starsia) hra:
- SSD aspon 250GB (ideal 500GB) + moznost doplnit o HDD 2.5"
- FHD display 15.6 (uvitam IPS)
- telo: kov + plast resp. celokovove
- Podsvietenie
- numericka klavesnica
Moze to byt aj repas, ak by islo o overeneho dodavatela a vyhodny pomer cena / vykon
Lacny FHD NTB s SSD a moznostou doplnit o HDD
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 18. Sep, 2015, 00:29
Re: Lacny FHD NTB s SSD a moznostou doplnit o HDD
A nie je jednoduchšie pri dnešných cenách SSD vymeniť ten pôvodný 250GB SSD za 1TB a vytoto sa na pomalý a hlučný HDD???
Pri tých repasoch je cena často za základnú konfiguráciu a za príplatky si vieš rozšíriť napríklad RAM, zobrať väčší SSD a nemusíš to potom ani riešiť dodatočne...
Pri tých repasoch je cena často za základnú konfiguráciu a za príplatky si vieš rozšíriť napríklad RAM, zobrať väčší SSD a nemusíš to potom ani riešiť dodatočne...
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
2TB SSD mas dnes za stovku, ale keby si mal iny dovod mat tam HDD tam odporucam nejake starsie HP Probooky (G4 a viac), tam okrem nvme SSD je priestor aj pre disk.
Spoiler: ukázať
- pepkopav
- Notebook expert
- Dátum registrácie: Ne 19. Feb, 2012, 19:05
odpovedal som ti na inom fóre tiež mám podobný názor ako kolegovia vyššie,je tam postnutý nový nb s možnosťou 2,5hdd...
ASUS ROG Strix G18 Intel Core i9 14900HX,RAM 32GB DDR5,NVIDIA GeForce RTX 4060,SSD 2000Gb,IPS 2560X1600,Windows 11...