Cafte... mam taky problem ze ziadna novsia verzia ATITool-u ako 0.24 mi nedokaze merat teploty... ani jedna 0.25 beta ani najnovsia 0.26. Neviete cim to moze byt?
VGA: X800GTO
Driver: Catalyst 6.11 (bolo to tak uz aj so starsimy ovladacmi)
ATITool a meranie teploty
A co Ati Tray tools ? Zistis to tak , ze nakopnes Everest a ked tam uvidis , ze mas LM63 ako monitorovacie cidlo , tak bude sa dat merat teplota ak nemas , ziadny soft tto nebude vediet.
8F. Nepocujes , nevidis , nevies. GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.
Ty si asi nepochopil... teplota ide merat, ale ATITool iba 0.24 (aj ATI Tray Tools ide...) ale ziadna novsia verzia ATITool neodmera...AjsTi napísal:A co Ati Tray tools ? Zistis to tak , ze nakopnes Everest a ked tam uvidis , ze mas LM63 ako monitorovacie cidlo , tak bude sa dat merat teplota ak nemas , ziadny soft tto nebude vediet.
No ako AjsTi sa nehnevaj ale co podla teba znamena veta:AjsTi napísal:No si precitaj co si ako prve napisal. Odkial mam vediet ze ide , ked si to nespomenul v prvom poste ? Tu podobny problem myslim. Jedna sa o to ci TI bezi sluzba ATITool.
?ziadna novsia verzia ATITool-u ako 0.24 mi nedokaze merat teploty...
Ok beriem spet , zle som to precital Takze ani reinstal cez verziu 24 ani uninstal a instal novej nefunguje meranie teploty ?kOsTi napísal:No ako AjsTi sa nehnevaj ale co podla teba znamena veta:AjsTi napísal:No si precitaj co si ako prve napisal. Odkial mam vediet ze ide , ked si to nespomenul v prvom poste ? Tu podobny problem myslim. Jedna sa o to ci TI bezi sluzba ATITool.?ziadna novsia verzia ATITool-u ako 0.24 mi nedokaze merat teploty...
8F. Nepocujes , nevidis , nevies. GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.