Zdar,
Prosím, poraďte mi s výberom bezdrôtových true wireless slúchadiel do uší.
> Prvoradá je kvalita zvuku, nechcem V shape, nechcem výrazné basy, chcem detaily, výšky, separáciu nástrojov, priestor.
> Taktiež kvalita prevedenia, ideálne niečo prémiovejšie čo nemá známe problémy a vysoké % RMA
> Výdrž na jeden posluch bohato postačí okolo 4 hodín, celkovo toto nie je priorita
> Ideálne aby mali v balení širokú škálu špuntov, resp. ako dokúpiteľné príslušenstvo
> ANC je fajn ale reálne ma nezaujíma
> Nepotrebujem aby mali appku s 1000 funkciami, len nech je stabilná
> Cena nie je až tak dôležitá
Sony WF1000XM4 som mal možnosť skúsiť a nechcem ich. Pozerám aktuálne na Galaxy Buds 2 Pro, Audio Technica ATH TWX9 a pár iných. Neviem, ako je to so servisovateľnosťou u týchto produktov, ale ak by sa dali otvoriť aj inak ako jednorázovo a násilne za účelom výmeny batérie, bolo by to fajn.
Chcel by som podotknúť, že používam Galaxy Note 10+, tj. výber BT kodekov bude obmedzený. Časom prejdem na novší telefón (zrejme ostanem u Samsungu) ale tento aj po 4 rokoch od kúpy funguje presne tak, ako fungoval po vybalení z krabice, čiže zatiaľ ho nemám dôvod meniť. Aktuálne používam orig. slúchadlá k môjmu Note 10 Plus (AKG cez USBC) a zvuk mi vyhovuje.
Kvalitné bezdrôtové slúchadlá do uší TWS
Re: Kvalitné bezdrôtové slúchadlá do uší TWS
Uplne najlepši zvuk maju viacmeniče od KZ resp. CCA. Nemaju sice premiove spracovanie, ale zvuk hej. A za smiešnu cenu.
Z našich obchodov potom asi top zvuk Grado GT220
Z našich obchodov potom asi top zvuk Grado GT220
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
nad wfmx4 ani nerozmyslaj, ak chce poriadne basy tak senny momentum tws 3
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Galaxy Buds 2 Pro kupis nove na bazosi za dobru cenu. Kvalita hovorov je super, hudba podla mna priemer. Na druhu stranu ale absolutne bezchybne automaticke parovanie s S23.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
Zobral som nakoniec tie ATH TWX9, testujem, zatiaľ vyzerá že ostávajú.