Vyrez do bocnice
Vyrez do bocnice
Zdravim vas
aky tvar by ste mi poradili vyrezat do bocnice ? dalej ten kryt na chladic ako vidite na obrazku mam ho tam nechat abo nie ... ten kryt slluzi na lepsi odvod vzduchu
dalej ake rozlozenie by ste mi poradili pre chladice proste akoby ste si to spravili vy keby ste mali takyto Case ?
Edit by CrakeN : Zmena nazvu, poprosim nabuduce vystiznejsie. A este naco tolko zbytocnych fotiek ? Pretriedene.
aky tvar by ste mi poradili vyrezat do bocnice ? dalej ten kryt na chladic ako vidite na obrazku mam ho tam nechat abo nie ... ten kryt slluzi na lepsi odvod vzduchu
dalej ake rozlozenie by ste mi poradili pre chladice proste akoby ste si to spravili vy keby ste mali takyto Case ?
Edit by CrakeN : Zmena nazvu, poprosim nabuduce vystiznejsie. A este naco tolko zbytocnych fotiek ? Pretriedene.
- Marek
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 16. Okt, 2004, 14:00
No tvar okna zalezi len a len na tebe, ake sa ti paci take si sprav. Zalezi aj od toho ake mas moznosti, ci nie je pre teba problem spravit aj zlozitejsi tvar a nie len obycajny stvorec resp. obldznik.
Ohladom toho chladenia: dopredu daj jeden vetrak na nasavanie, dozadu zas na vyfukovanie vzduchu, pripadne mozes dat jeden do bocnice oproti grafike. Dolezite je aby ti tam dobre prudil vzduch a to je najlepsie ked ide s predu studeny cez celu skrinu a vzadu ti ho vyfukuje zdroj+pridavny vetrak.
Ohladom toho chladenia: dopredu daj jeden vetrak na nasavanie, dozadu zas na vyfukovanie vzduchu, pripadne mozes dat jeden do bocnice oproti grafike. Dolezite je aby ti tam dobre prudil vzduch a to je najlepsie ked ide s predu studeny cez celu skrinu a vzadu ti ho vyfukuje zdroj+pridavny vetrak.
- Rusty
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 05. Jún, 2005, 02:00
Co takto troska personalizovat bocnicu ?
Mimochodom ten speaker by som uplne vyhodil z case, nakolko tam iba zavadza. Zdroj by nebolo odveci prerobit tak aby zospodu nasaval teply vzduch od procesora pomocou 12cm vetraku. Windtunnel by som tiez dal asi doprec, a namiesto neho by som tam nechal iba 8cm fan na odsavanie tepleho vzduchu. Neviem ake su rozmery toho plechu v prednej casti case, ale mozno by sa tam vosla tiez 12-ka ventilator, ale to by bolo treba rezat aj do predku case, aby si nasaval rovno cerstvy vzduch z vonku. Je to len na tebe ako velmi si veris a kolko toho chces s tymto caseom urobit .
Mimochodom ten speaker by som uplne vyhodil z case, nakolko tam iba zavadza. Zdroj by nebolo odveci prerobit tak aby zospodu nasaval teply vzduch od procesora pomocou 12cm vetraku. Windtunnel by som tiez dal asi doprec, a namiesto neho by som tam nechal iba 8cm fan na odsavanie tepleho vzduchu. Neviem ake su rozmery toho plechu v prednej casti case, ale mozno by sa tam vosla tiez 12-ka ventilator, ale to by bolo treba rezat aj do predku case, aby si nasaval rovno cerstvy vzduch z vonku. Je to len na tebe ako velmi si veris a kolko toho chces s tymto caseom urobit .
Mno ak sa mozem ja spytat toto by ste ako vyrezali mne to treba asi cele
http://img187.imageshack.us/my.php?imag ... 014ow7.jpg
http://img187.imageshack.us/my.php?imag ... 014ow7.jpg
to co som rezal ja tiez nebolo jednoduche ale som zevraj zrucny a s priamociarou pilou som uz vela dier potrapil ...netreba sa toho bat hlavne si najprv priblizne kde pojde rez nalep papierovu maliarsku pasku a potom naznac rez .. to aby si neposkrabal plech ked budes wiest pilu po reze... mnoo a aby sa ti ruka netrisla a prosim ta nerob to na kolene ale radsej si to pevne podloz lebo ti to bude lietat a bude to vyzerat ako keby si to hryyzolferooo napísal:to si rezal lupienkovou pilkou? ci ako?St0kar napísal:vsak popozeraj mody a inspiruj sa niecim ...zapoj fantaziu ...ja som tiez rezal a staale nedokoncil
lebo sa chystam na rezanie, ale dost sa toho bojim, bo je to brutal zlozite...
takze to bolo rezane priamociarkou, fuu, takze s lupienkovou pilkou asi moc nepochodim, co? len kde zohnat priamociarku...St0kar napísal:to co som rezal ja tiez nebolo jednoduche ale som zevraj zrucny a s priamociarou pilou som uz vela dier potrapil ...netreba sa toho bat hlavne si najprv priblizne kde pojde rez nalep papierovu maliarsku pasku a potom naznac rez .. to aby si neposkrabal plech ked budes wiest pilu po reze... mnoo a aby sa ti ruka netrisla a prosim ta nerob to na kolene ale radsej si to pevne podloz lebo ti to bude lietat a bude to vyzerat ako keby si to hryyzolferooo napísal:to si rezal lupienkovou pilkou? ci ako?St0kar napísal:vsak popozeraj mody a inspiruj sa niecim ...zapoj fantaziu ...ja som tiez rezal a staale nedokoncil
lebo sa chystam na rezanie, ale dost sa toho bojim, bo je to brutal zlozite...
mnoooo ak nemas stojanovu(stolovu) lupienkovu pilu a ak si to chcel s nou rucne tak vela sstaastia ...a ak to budes mat este z hrubsieho plechu tu bocnicu mnaaaamferooo napísal: takze to bolo rezane priamociarkou, fuu, takze s lupienkovou pilkou asi moc nepochodim, co? len kde zohnat priamociarku...
takze s tou lupienkovou sa to nebude dat? ..stojanovu nemamSt0kar napísal:mnoooo ak nemas stojanovu(stolovu) lupienkovu pilu a ak si to chcel s nou rucne tak vela sstaastia ...a ak to budes mat este z hrubsieho plechu tu bocnicu mnaaaamferooo napísal: takze to bolo rezane priamociarkou, fuu, takze s lupienkovou pilkou asi moc nepochodim, co? len kde zohnat priamociarku...
nechem to rezat do bocnice, ale do hlinika(2mm) a to potom prilepit na bocnicu..