Pc bez grafiky
- _7uraj
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 21. Nov, 2006, 02:00
Pc bez grafiky
Co sa stane ked nedam do Pc grafiku a neni ani na zakladnej doske ??? Pojde mi pc na take normal kancelarske veci ci sa vobec nerozbehne ???
Re: Pc bez grafiky
_7uraj napísal:Co sa stane ked nedam do Pc grafiku a neni ani na zakladnej doske ??? Pojde mi pc na take normal kancelarske veci ci sa vobec nerozbehne ???
mna by potom zaujimalo co spravis s tym kablom od monitora , ci si ho prevesis cez plece alebo take nieco ... ci to uz japonci vymislely bezdrotovy prenos vga dat?
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
existuje...trebars TOTOFEAR napísal:...bezdrotovy prenos vga dat?
to ale nemeni nic na tom, ze pokial nemas zobrazovaci hardware, tak sa ti logicky nic nezobrazi...aj doma si kablovku bez televizora nepozres
a co keby chcel ten komp ovladat cez lan .. nieco ako remote desktop, potom by vga ani monitor nepotrebovalFEAR napísal:_7uraj napísal:Co sa stane ked nedam do Pc grafiku a neni ani na zakladnej doske ??? Pojde mi pc na take normal kancelarske veci ci sa vobec nerozbehne ???
mna by potom zaujimalo co spravis s tym kablom od monitora , ci si ho prevesis cez plece alebo take nieco ... ci to uz japonci vymislely bezdrotovy prenos vga dat? :?
..ale tak sa mi mari, ze minumum na rozbehnutie kompu, aby to aspon piplo, je:
1.doska
2.cpu
3.ram
4.vga?
5.zdroj
skus strcit do pci slotu nejaky shit za 50 sk
Re: re
Stale si nepochopil ? Kam si ten kabel chces pichnut ? Cez USB to asi nepojde, napada ma este jeden otvor._7uraj napísal:To ma nenapadlo s tym kablom A neni nejaky sposob ako rozbehnut PC bez VGA ?
Proste pokial nemas integrovanu grafiku na doske, mas smolu, nerozbehas to. Resp. zapnut to zapnes, ale neviem, ci mas vestiacu gulu aby si vedel, co od teba chce (keDze na monitore bude tma).
co chces na tom Dalej riesit ?
no napada ma zopar veci, na co by sa dal komp bez vga pouzit:
1. ako router - tam by teoreticky stacilo, ze si ten komp nastavi, potom tu vga odtial vytrhne, restartne a necha ho pusteny nonstop
2. prehravac cd, mp3 - strci cd do cdromy a to sa samo zacne prehravat
3. stroj na tahanie srotu cez p2p - dalo by sa to ovladat cez siet (remote desktop)
4.nejaka security masina s usb kamerou, ktora by len nahravala obraz
...
edit: aha, uz vidim :D hehe, to je sialeny napad. ten usb vga adapter je urcite drahsia vec, ako nejaka stara klasicka grafika.
1. ako router - tam by teoreticky stacilo, ze si ten komp nastavi, potom tu vga odtial vytrhne, restartne a necha ho pusteny nonstop
2. prehravac cd, mp3 - strci cd do cdromy a to sa samo zacne prehravat
3. stroj na tahanie srotu cez p2p - dalo by sa to ovladat cez siet (remote desktop)
4.nejaka security masina s usb kamerou, ktora by len nahravala obraz
...
edit: aha, uz vidim :D hehe, to je sialeny napad. ten usb vga adapter je urcite drahsia vec, ako nejaka stara klasicka grafika.
Naposledy upravil/-a panda v So 09. Dec, 2006, 21:45, upravené celkom 1 krát.