LG robí kvalitné monitory, nemám s tým problém, pokiaľ je zaujímavá cena.. inak to nemá zmysel skrz záruky. Väčšina monitorov (ak nie všetky) má dnes G-SYNC kompatibilný režim, aj keď to predajca v popise neuvádza, stačí si preveriť cez stránku nVidie a zároveň nVidia aktualizuje pravidelne zoznam monitorov (treba mať samozrejme nainštalovanú aj adekvátnu verziu ovládača):
https://www.nvidia.com/en-us/geforce/pr ... ors/specs/
Kúpa LCD
Re: Kúpa LCD
No neuveríte ale kamošovi odišla 2x 24" MSI v priebehu 10 dní, ktoré kúpil naraz .... takže áno aj monitory môžu odchádzať - napájanie.
Spoiler: ukázať
- paranoid.asian
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 17. Jan, 2011, 19:37
Re: Kúpa LCD
Ahoj ano jasné mám ho už doma asi týždeň
Krátko k obchodu: - dlhšia doba dodania na dnešnú dobu viac ako 7 dni
-deň možno dva po kúpe ho mali vypredaný potom nahodili cenu o 20e viac teraz už o 38e +-takže som mal šťastie za
252e
Samotný monitor vcelku dobý mŕtve pixely som nenašiel farby iné lepšie oproti môjmu predošlému dell s2716dg ale neviem či chceš vedieť niečo konkrétne? Dokonca pasoval na môj pôvodný stojan rovnaké uchytenie. Ja som rekreačný hráč takže som spokojný.
Krátko k obchodu: - dlhšia doba dodania na dnešnú dobu viac ako 7 dni
-deň možno dva po kúpe ho mali vypredaný potom nahodili cenu o 20e viac teraz už o 38e +-takže som mal šťastie za
252e
Samotný monitor vcelku dobý mŕtve pixely som nenašiel farby iné lepšie oproti môjmu predošlému dell s2716dg ale neviem či chceš vedieť niečo konkrétne? Dokonca pasoval na môj pôvodný stojan rovnaké uchytenie. Ja som rekreačný hráč takže som spokojný.
Spoiler: ukázať
- paranoid.asian
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37