panda napísal:no napada ma zopar veci, na co by sa dal komp bez vga pouzit:
1. ako router - tam by teoreticky stacilo, ze si ten komp nastavi, potom tu vga odtial vytrhne, restartne a necha ho pusteny nonstop
2. prehravac cd, mp3 - strci cd do cdromy a to sa samo zacne prehravat
3. stroj na tahanie srotu cez p2p - dalo by sa to ovladat cez siet (remote desktop)
4.nejaka security masina s usb kamerou, ktora by len nahravala obraz
...
edit: aha, uz vidim hehe, to je sialeny napad. ten usb vga adapter je urcite drahsia vec, ako nejaka stara klasicka grafika.
to snad nemyslis vazne ze veris tomu ze PC bez grafiky je nejak pouzitelne sa nad tym zamysli nadychni sa a skus napisat este nieco vtipne...
jeden moj kolega ma niekde na chate pusteny comp (100mhz) bez grafiky a bez hdd. bezi to len z live CD. ide oto ze je to volaky zosilovac pre vysielacku.
Kolko by ma asi vysla daka stara slaba PCIE VGA ??? Proste len aby isiel na take kancelarske veci. Potrebujem aby Pc fungoval do nejakeho 3.1. a potom bude daka 7600GST.
Patko19 napísal:jeden moj kolega ma niekde na chate pusteny comp (100mhz) bez grafiky a bez hdd. bezi to len z live CD. ide oto ze je to volaky zosilovac pre vysielacku.
@_7uraj: do 500 sk by si mohol nieco zohnat aj tu v bazari
@FEAR: bez monitora (a teoreticky aj vga) je PC urcite pouzitelne, minimalne na tie ucely, ktore som vypisal vyssie. comu z toho nerozumies?
Naposledy upravil/-a panda v So 09. Dec, 2006, 22:17, upravené celkom 1 krát.
panda napísal:@_7uraj: do 500 sk by si mohol nieco zohnat aj tu v bazari
@FEAR: bez monitora je PC urcite pouzitelne, minimalne na tie ucely, ktore som vypisal vyssie. comu z toho nerozumies?
no prepac je rozdiel pouzit PC bez monitora a bez vga "len taky litle kapanek malicky"
panda napísal:takze bez vga sa komp ani len nespusti?
no roztoci sa zdroj dake tie ventaky HDD a BIOS si bude pitat o pomoc ubohim pipanim ze nema grafiku ... dale sa nedeje nic pokym nezbehne POST test na citanie z HDD ani nedojde.. nedostanes sa nikam ani do DOSU nikde je to mrtve...