Mal som akurat na operacnom stole tu G903. Je dobre odstiknut tie dlhe pretrcajuce nozicky na co zarovnejsie s PCB. Potom natavit ten cin co tam je a pridat k nemu "bunzu" vlastneho cinu, nech to ziska tepelnu kapacitu a ostane dlhsie tekute. Potom dany spot ostal tekuty aj dobre 3sekundy po odtiahnuti pajkovacky, rychlo som roztopil vsetky 3 a dalo sa to pekne vytiahnut.molnart napísal: ↑Pi 27. Jan, 2023, 22:45 lahko ako prekoho. ja som to skusal na MX anywhere, trvalo mi to asi 3 hodiny vypajkovat odtial ten povodny snimac. dat tam ten novy bola hracka, ale tym ze pri vypajkovani som skusal asi vsetko mozne aj nemozne tak som asi poskodil cidlo kolieska, takze myska mi uz sice klikala ako nova ale neslo kolecko.
Najskor som to skusal s odsavacim pasikom, ale mal som slabu pajkovacku, odpalilo to pcb cesticku a musel som ju nahradit drotikom
Pripadne to este ide dat na primitiva, strihnut povodny switch na 3casti(je dost krechky, vpodstate ho staci stlacit stikackami a cely sa rozleti) a odpajkovat kazdu nozicku samostatne.
Ale inak uz len rozobrat ju je porod, tusim 27srubiek som naratal, v 4priehradkach, baterku nahrievat a odlepit, konektory, vsetko do seba nejakym sposobom zapada... Vazne by som skor rozobral iphone jak hento tu.