Zdravím, mám internet od Telekomu - down: 50Mbps a upl: 5Mbps.
Keď pozerám na jednom pc MagioGo a a na druhom pc sa mi aktualizje WOW alebo niečo sťahujem, tak mi na prvom pc akoby stiahne úplne rýchlosť a prestane funfgovať MagioGo lebo nestíha načítať a to isté ak mi sťahuje aktualizácie na mobile s GooglePlay.
Som myslel, že je to postačujúca rýchlosť na takéto veci robiť naraz, alebo je potrebné niečo nastaviť na pc alebo routry. Lebo to robí asi tak posledný mesiac a nič sa nemenilo za poslednú dobu.
Ďakujem
Spomalenie rýchlosti internetu
Re: Spomalenie rýchlosti internetu
môže to byť ... router
ale mám pocit, že niečo domrvili na Magio GO, lebo mi to robí aj na optike 1/1Gbps, kde mávam bežne 400-700Mbps DW...
ale mám pocit, že niečo domrvili na Magio GO, lebo mi to robí aj na optike 1/1Gbps, kde mávam bežne 400-700Mbps DW...
Spoiler: ukázať
- michalesku
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 02. Jún, 2012, 11:56
Magio GO bezi len v prehliadaci, nema ziadnu prioritu.. Mne to iste robi, ak sa aktualizuje iny PC/NB alebo nieco stahuje napr. Steam.. V Steame mas moznost nastavit maximalnu rychlost stahovania, pohladaj vo WOW..
Da sa to riesit aj cez QoS v routeri, ale ak mas len ten od Telekomu, nie som si isty, ci tam ta moznost je..
Inac pred par tyzdnami zmenili engine Magio GO v prehliadacoch, teraz mi napr. kazdu relaciu spusta s maximalnou hlasitostou, nefunguje pokracovanie sledovania (dole pri TV na boxe pokracovanie funguje) a pauza sa neda dat kliknutim kamkolvek do obrazu..
Skusane na roznych zariadeniach, v roznych sietach a v roznych prehliadacoch.
Da sa to riesit aj cez QoS v routeri, ale ak mas len ten od Telekomu, nie som si isty, ci tam ta moznost je..
Inac pred par tyzdnami zmenili engine Magio GO v prehliadacoch, teraz mi napr. kazdu relaciu spusta s maximalnou hlasitostou, nefunguje pokracovanie sledovania (dole pri TV na boxe pokracovanie funguje) a pauza sa neda dat kliknutim kamkolvek do obrazu..
Skusane na roznych zariadeniach, v roznych sietach a v roznych prehliadacoch.
Spoiler: ukázať
ako myslíš že to môže byť aj router, že ho treba vymeniť?
áno mám len ten od Telekomu, tak môžem sa na to pozrieť.... a ako by sa to dalo nastaviť potom?
áno mám len ten od Telekomu, tak môžem sa na to pozrieť.... a ako by sa to dalo nastaviť potom?
Možno použiť switch s prioritou portov na skúšku.