LTE internet od 4ky na doma
LTE internet od 4ky na doma
Zdravím, nemáte niekto skúsenosti s týmto internetom ? Musím riešiť niečo vzduchom keďže dotiahnuté na našej ulici není nič lepšie ako 10/1 od telekomu. V 4ke ponúkajú 70/5 dokonca možno aj 150/10 vzduchom, len ma zaujímajú skúsenosti čo sa týka stability a hlavne odozvy (pingu) kôli hraniu.
Spoiler: ukázať
- MacTukahan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 28. Aug, 2008, 15:36
Re: LTE internet od 4ky na doma
Vsetko zalezi od toho ake mas signalove parametre. Hrat sa na tom da. Coskoro bude 5G vsade
Podľa mapy pokrytia by som mal mať dostupný 150/10 ale realita čo namerá technik môže byť iná. Zaujímala by ma hlavne odozva v nejakej špičke alebo v horšom počasí.
- MacTukahan
- Používateľ
Je to cez vzduch, 3,7Ghz technologia, ked budu padat traktory, tak to pojde kusok horsie. Ak vidis priamo na BTSku
Mali by byt na priemyselnej na sile a na roobotnickej na panelaku.
Mali by byt na priemyselnej na sile a na roobotnickej na panelaku.
vo výhlade zavadzá trocha jeden panelák inak nič, odozva tam bude aká ? bude to do 30-40 ms ?
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
nevieme, zavisi od mnozstva klientov na danej bunke. Urcite to bude kolisat v priebehu dna, vikendov, sviatkov... spolahnut sa na to nemozes.
S pocasim to nema nic spolocne, tieto nizke frekvencie nie su nachylne na ziadne vrtochy (sranda zacina volakde okolo 30GHz, graduje na 62GHz).
S pocasim to nema nic spolocne, tieto nizke frekvencie nie su nachylne na ziadne vrtochy (sranda zacina volakde okolo 30GHz, graduje na 62GHz).
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- MacTukahan
- Používateľ
30-40 je realne. Zavolaj, dojdu zmeraju, rozhodnes sa.
-
- Pokročilý používateľ
PS: 4kaka nema viazanost, ci ? Tak si to kludne na mesiac kup, zacni pouzivat a uvidis pretoze jedno meranie ti nic nehovori o tom, ako sa situacia bude vyvijat v priebehu dna, tyzdna, mesiaca...
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
Turbo, viazanosť síce nemá ale ak sa nezaviažeš tak platíš za pripojenie 250€ čo je v podstate skoro viazanosť na 2 roky
-
- Pokročilý používateľ
jaaaaaj to som nevedel... dealbreaker !
Ja si stále hovorím že horšie jak mojich 10/1 čo mám to byť nemôže, len mám stále obavu z toho fupka.
- michalesku
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 02. Jún, 2012, 11:56
Zisti si, ako to je pri objednavke cez net.. Podla mna aj tam mas narok na odstupenie od zmluvy a vratit by mali aj poplatok za instalaciu.. Ak to nie je nejaka montaz konzoly na strechu a podobne, myslim, ze v zakone nejake vylucenia su..