Odobrenie zostavy
-
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Re: Odobrenie zostavy
No ok asi skusim dotlacit do tej zostavy ako jednoduska k tomu HDD sa nevyjadrujem za mna by bolo vhodnejšie mať viac mensich diskov uz len kvoli moznosti zlyhania a vyuzitie primarne hry
Tak ako vraví turbo, závisí aj od use-case, dobré rady dáva.
Ešte by som rozporoval zdroj, zobral by som už ATX 3.0, teraz je už pekný výber, z tých lacnejších kvalitných napr. BeQuiet Pure Power 12 M či Adata XPG Core Reactor II...
Ešte by som rozporoval zdroj, zobral by som už ATX 3.0, teraz je už pekný výber, z tých lacnejších kvalitných napr. BeQuiet Pure Power 12 M či Adata XPG Core Reactor II...
Spoiler: ukázať
-
- Sponzor fóra silver
Takže nakoniec kolega sa dal ukecať ze to čo povodne objednal (kym som stihol svami rozobrat temu tak si to rychlo naklikal a objednal v alze) je blbosť a pekne všetko vratil a skončili sme pri tejto zostave.
Zobral som si k srdcu aj radi winga na ATX 3.0 zdroj ten Adata nebol na alze dostupny takze sa dal BeQuiet kedze sa bued vracať DPH tak za tie peniaze zaujimavy stroj
netuším akým spôsobom zalohuje data ale ked som mu musle vysvetlovať ze je sice pekne ze si 20TB disk rozdeli na mensie particity ale ked mu klakne disk pride o vsetko tak isiel cestou dvoch 12TB ....Zobral som si k srdcu aj radi winga na ATX 3.0 zdroj ten Adata nebol na alze dostupny takze sa dal BeQuiet kedze sa bued vracať DPH tak za tie peniaze zaujimavy stroj
Na prezeranie priložených súborov nemáte dostatočné oprávnenia.
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Zalohy sa idealne robia na disk ktory z PC odpojis.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
-
- Sponzor fóra silver
mne to je jasne ale podla toho ako sa tvaril pochybujem ze si dake robi