Pracovny 15 -16 ntb 800€
Re: Pracovny 15 -16 ntb 800€
v prvom rade je zvlastne ze ten OLED M3504YA-OLED031W ma nay uvedeny s 8gb ram, pretoze tento model by mal mat 16gb ram a to v konfiguracii 8gb na doske a 8gb v slote(vymenitelnu)
Spoiler: ukázať
Turbo ale my sa bavime o pripadnej vymene mojho idealpadu za vivobook https://notebooky.heureka.sk/asus-vivob ... /#prehlad/
A ten by mal len 1r zaruku na firmu ale ideapad ma 3r zaruku pri registrovani
Stano dakujem aj za iny uhol pohladu Lenovo vantage som stiahol celkom zaujimava apka kde ukazuje aj aktualny odber W z baterky , hotkeys mi fungovali od zaciatku a fn q tiez funguje
Sak to ze ten asus ma podla vysledkov slabsie osvetleniw displeja ako ideapad
A ten by mal len 1r zaruku na firmu ale ideapad ma 3r zaruku pri registrovani
Stano dakujem aj za iny uhol pohladu Lenovo vantage som stiahol celkom zaujimava apka kde ukazuje aj aktualny odber W z baterky , hotkeys mi fungovali od zaciatku a fn q tiez funguje
Sak to ze ten asus ma podla vysledkov slabsie osvetleniw displeja ako ideapad
Ked ho kupis priamo na predajni v nayke, nedaju ti len blocek?
- michalesku
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 02. Jún, 2012, 11:56
Notebook zaruka 5 rokov? Nechce sa mi to hladat, ale neverim..
So zvyskom suhlasim, aj niektore shopy (Alza) davaju firmam plnu zaruku..
Kupa na blocek je tiez riesenie..
So zvyskom suhlasim, aj niektore shopy (Alza) davaju firmam plnu zaruku..
Kupa na blocek je tiez riesenie..
- pepkopav
- Notebook expert
- Dátum registrácie: Ne 19. Feb, 2012, 19:05
https://www.hp-shop.sk/produkty/hp-zboo ... 10-5g3g0es
zbook záruka 5 rokov on-site...je ich tam viac...iné nb som nevidel s viac ako 3r zárukou...
zbook záruka 5 rokov on-site...je ich tam viac...iné nb som nevidel s viac ako 3r zárukou...
ASUS ROG Strix G18 Intel Core i9 14900HX,RAM 32GB DDR5,NVIDIA GeForce RTX 4060,SSD 2000Gb,IPS 2560X1600,Windows 11...
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
tak tak. Zdoraznime ONSITE cize panáčik nabehne ku tebe najneskorsie dalsi pracovny den, bude sa vela klanat, opravi co je treba a ide domov.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- michalesku
- Používateľ
Dakujem, zaujimave, aj ked v tejto teme mimo budgetu.. Fajn vediet..
Pozor, On-Site a On-Site NBD su rozne pojmy a rozne typy zaruky (podobne to ma odlisene aj Dell).. To NBD tam chyba, ale nepredpokladam, ze by mali reakcnu dobu "do 30 dni"..
Kludne sa moze stat, ze to realne aj NBD bude, ale zarucene to nie je..
-
- Pokročilý používateľ
pravda s tym NBD, vacsinou to byva NBD alebo maximalne "dvaNBD" nenasiel som na HP ze ako konkretne to je, nechce sa mi detailne. Tipujem NBD
cenovka mimo ? ano aj nie, zober si zostavu ktora bola linkovana. AMD 7840hs procesor, skoro 31000 bodov v cpu benchmarku = vela takych nie je v notebookoch ; inak povedane je to druhy alebo maximalne treti najvykonnejsi cpu ktory dnes mozes mat. WLED displej.
Graficku kartu A1000 so 6GB RAM som si vsimol tiez. Toto je entry-workstation kategoria : netvrdim ze ta grafika je najlepsia, ale seriozne tvrdim ze na nej naprojektujes Zara Sahid mrakodrapy v Bratislave. CAD/CAM/CAE pouzitie a podobne, masina je certifikovana a ma garantovanu kompati-de-bilitu s Autocadom, Solidworksom, Maya, Arnold, Nemetschek a takymito programčekmi za strasidelne tisice penazi ročných licencii. To nema kazdy druhy notebook.
Baterka 83Wh co tiez nema kazdy druhy noutbuk, je odolny voci obliatiu vodou [som si vsimol az na druhy pokus] - v linke nie je spomenute ale ma military certifikaciu (MIL STD 810H), dva RAM sloty a podporuje 64GB (skoda ze v tej cenovke nie je 32GB ale to uz by som asi fakt vela chcel). Ta zaruka je bez debaty najlepsia ktora sa da zohnat. Samozrejme Win11 Pro licencia.
"Slabe" miesto je SSD, v principe sa ocakava ze ho nahradis vlastnym 2TB, doplnis pamat a šmitec. Proste 100eur za 2TB SSD plus 120eur za 32GB DDR5 a mas z toho unonuno prenosnu pracovnu stanicu ktora volaco aj vydrzi.
Ked sa nad tym zamyslim, ziadnu podobnu ponuku nepoznam. A ked sa nad tym zamyslim len o milimeter viac, je to v tejto cenovke maly zazrak
Koniec reklamnej vlozky.
cenovka mimo ? ano aj nie, zober si zostavu ktora bola linkovana. AMD 7840hs procesor, skoro 31000 bodov v cpu benchmarku = vela takych nie je v notebookoch ; inak povedane je to druhy alebo maximalne treti najvykonnejsi cpu ktory dnes mozes mat. WLED displej.
Graficku kartu A1000 so 6GB RAM som si vsimol tiez. Toto je entry-workstation kategoria : netvrdim ze ta grafika je najlepsia, ale seriozne tvrdim ze na nej naprojektujes Zara Sahid mrakodrapy v Bratislave. CAD/CAM/CAE pouzitie a podobne, masina je certifikovana a ma garantovanu kompati-de-bilitu s Autocadom, Solidworksom, Maya, Arnold, Nemetschek a takymito programčekmi za strasidelne tisice penazi ročných licencii. To nema kazdy druhy notebook.
Baterka 83Wh co tiez nema kazdy druhy noutbuk, je odolny voci obliatiu vodou [som si vsimol az na druhy pokus] - v linke nie je spomenute ale ma military certifikaciu (MIL STD 810H), dva RAM sloty a podporuje 64GB (skoda ze v tej cenovke nie je 32GB ale to uz by som asi fakt vela chcel). Ta zaruka je bez debaty najlepsia ktora sa da zohnat. Samozrejme Win11 Pro licencia.
"Slabe" miesto je SSD, v principe sa ocakava ze ho nahradis vlastnym 2TB, doplnis pamat a šmitec. Proste 100eur za 2TB SSD plus 120eur za 32GB DDR5 a mas z toho unonuno prenosnu pracovnu stanicu ktora volaco aj vydrzi.
Ked sa nad tym zamyslim, ziadnu podobnu ponuku nepoznam. A ked sa nad tym zamyslim len o milimeter viac, je to v tejto cenovke maly zazrak
Koniec reklamnej vlozky.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- michalesku
- Používateľ
O tom sa netreba bavit.. Ale ked budem chciet kupit kombik za priemernu cenu, aby som z casu na cas odviezol chladnicku a Ty mi ponuknes dvakrat drahsiu stvornapravovu Tatru, vies kam Ta poslem so 7-krat vacsim vykonom a 13-krat vacsou nosnostou? O objeme nakladneho priestoru ani nehovorim..
-
- Pokročilý používateľ
ano, samozrejme - v tej cenovke ziadny notebook nevyhovuje zadaniu tejto temy.
Ahojte boli sme so zenou pozriet ten vivobook a poviem vam ten leskly displej je NO GO tie odlesky boli hrozne Takze doma ostava ten probook s 3 rocnou zarukou Chcel by som sa vsetkym podakovat za rady a usmernenia vo vybere a chapem ze naozaj kvalitny ntb ma cenovku 1200€+
-
- Pokročilý používateľ
nezostava zazelat aby vas masinka posluchala, prinasala vela radosti a aby sa virusy a haved vyhybali.
poznamka : a to leskle si videl este len v nejakej predajni o ktorej moc nevieme, nasvietenie, otocenie k oknam, pocet rozmer atd, ale co vieme nabeton urcite : teraz v decembri nesvieti vonku ako v auguste naobed. Skus si to predstavit vo vasej velkej kuchyni, presvietenej durch.
poznamka : a to leskle si videl este len v nejakej predajni o ktorej moc nevieme, nasvietenie, otocenie k oknam, pocet rozmer atd, ale co vieme nabeton urcite : teraz v decembri nesvieti vonku ako v auguste naobed. Skus si to predstavit vo vasej velkej kuchyni, presvietenej durch.