Zdravím, chcel by som sa opýtať, či má nejaký vplyv na hru keď som iba prekopíroval Wowko z HDD na SSD.
Viem, že tam je rýchlejší loading a ide to lepšie, ale ide mi o tom, či keď som to prekopíroval a bolo to nainštalované na HDD, či sú tam uložené nejaké informácie o tom a keď som to dal na SSD, tak si to pamätá a je lepšie to na novo stiahnúť.
Ďakujem za rady
World of Warcrat: HDD to SSD
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
Re: World of Warcrat: HDD to SSD
nanovo stahovat netreba.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
Neviete mi niekto poradiť - mám Wowko na SSD disko M.2 NvME a asi od posledného patchu alebo ešte od predchádzajúceho mi robí to že keď sa lognem alebo odnekiaľ portnem, tak mi fps buď klesne na 1-2 alebo na 500-600 fps na pár sekúnd a ale potom ide v poriadku a občas zasekne keď niečo lootnem.
Vypol som aj všetky addony, repair, vymazal súbory data - 90GB a stiahol nanovo, vymazal cache, prepol DirectX aj na 11 aj na 12 ale nič sa nezmenilo
Ďakujem
Vypol som aj všetky addony, repair, vymazal súbory data - 90GB a stiahol nanovo, vymazal cache, prepol DirectX aj na 11 aj na 12 ale nič sa nezmenilo
Ďakujem
- zoom
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Jún, 2005, 20:00
Tazko nieco take debugovat na dialku, ale hladanie na Googli vyprodukovalo mozne riesenie [zdroj]: "Abandon the quest “Sharing a Bountiful Feast”, it was causing this issue for me."
Ak mas Windows 11, dalsie veci na skusanie mozu byt toto a toto (vypnutie optimizacie pre windowed gaming).
Okrem toho treba mat za sebou nejake standardne skusanie - najnovsie aktualizacie Windowsu, najnovsie ovladace na grafiku, hranie sa s grafickym nastavenim WoW (aspon windowed ci fullscreen mod).
Ak mas Windows 11, dalsie veci na skusanie mozu byt toto a toto (vypnutie optimizacie pre windowed gaming).
Okrem toho treba mat za sebou nejake standardne skusanie - najnovsie aktualizacie Windowsu, najnovsie ovladace na grafiku, hranie sa s grafickym nastavenim WoW (aspon windowed ci fullscreen mod).
Idem pozrieť či mám ten quest na zrušenie.
Mám Windows 10, tak idem sa skúsiť pohrať s nastavením grafiky cez Nvidia GeForce Experience a skúsim aj poprepínať mezi fullscreen a windowed
Mám Windows 10, tak idem sa skúsiť pohrať s nastavením grafiky cez Nvidia GeForce Experience a skúsim aj poprepínať mezi fullscreen a windowed
Ten quest som nemal.
Prepol som aj fullscreen aj windowed,ale to nepomohlo.
Znížil som nastavenie grafiky, tak trošku to pomohlo, že nebolo to zníženie fps na 3-4 sekundy ale len na 1-2 sekundy.
Mám zostavu: R7 3700x, RTX 2060 6G, 32GB RAM a wow mam na SSD Samsung 980 1TB NvMe, neviem či to pomôže
Prepol som aj fullscreen aj windowed,ale to nepomohlo.
Znížil som nastavenie grafiky, tak trošku to pomohlo, že nebolo to zníženie fps na 3-4 sekundy ale len na 1-2 sekundy.
Mám zostavu: R7 3700x, RTX 2060 6G, 32GB RAM a wow mam na SSD Samsung 980 1TB NvMe, neviem či to pomôže
Tak skúsim to na booku - HP Elitebook 850 G5 s Win11 Pro, kde som si skopíroval všetky moje addony a robilo to aj tam, tak bude problém asi niekde v addonoch. Najlepšie bude asi všetky vypnúť a postupne zapínať ak by ich bolo viac, to bude asi najlepšia cesta ako postupne ich vypínať.
Edit1: Tak zistil som, že sú to addony, ktoré načítajú data na acc ako napr. Weakauras, Mount Count Logs, All the things....ale tieto addony používam stále a nebol doteraz problém a stále sú aktualizované...neviem či môže byť problém niekde na komunikácii cez sieť odomňa na servery, alebo nejaké iné nastavenie siete
Edit2: Môže mať na to aj vplyv zapnuté XMP na pretaktovanie ramiek?
Edit1: Tak zistil som, že sú to addony, ktoré načítajú data na acc ako napr. Weakauras, Mount Count Logs, All the things....ale tieto addony používam stále a nebol doteraz problém a stále sú aktualizované...neviem či môže byť problém niekde na komunikácii cez sieť odomňa na servery, alebo nejaké iné nastavenie siete
Edit2: Môže mať na to aj vplyv zapnuté XMP na pretaktovanie ramiek?