Ale v sobotu úplný opak. Prídem tam a rovno ako poviem, že idem reklamovať tento raz nabíjací kábel čo po roku prestal fungovať, tak ma rovno poslali k tomu ich "samoobslužnému kiosku", nech si to tam zadám. Aj to mi prišlo, že ma tam poslali si to spraviť sám ako keby sa im nechcelo, to tak úplne vyznelo.
Tak som to vypísal, zobrali si to, odišiel som. O dve hodiny mi príde, že reklamácia vybavená dobropisom. Si hovorím fajn, že tak rýchlo, predsalen nejaký blbý nabíjací kábel nebudú posielať niekde na posúdenie, avšak mohli to rovno spísať a vyriešiť hneď dobropisom

Potom, ale ďalší problém... napísané bolo na stránke, že mi peniaze pošlú na účet. Keďže, ale nemám ani pridané číslo účtu v profile tak mi to nedalo a zavolal som na infolinku - to je tá najpozitívnejšia vec, že aj v sobotu večer o pol ôsmej sa tam bez problémov dokážem dovolať.
Tam sa teda dozviem, že ani tá informácia o poslaní na účet nie je pravdivá, ale poslali mi to na kartu z ktorej som to platil. Tak im na to hovorím, že, ale tá karta z ktorej som to platil už neexistuje, takže mi tam asi ťažko prídu peniaze. Našťastie však dokázali ten príkaz na vrátenie ešte zrušiť a uhradili mi z toho dobropisu moju ďalšiu objednávku.
Chcelo by to asi teda keby skôr dávali na výber akým spôsobom chcem vyplatiť dobropis. Síce dáva logiku, že najjednoduchšie je, ak to bolo platené kartou tak vrátiť to takým istým spôsobom, ale zároveň je to zlé v tom, že ak daná karta expirovala/neexistuje tak to všetko dosť komplikuje.
Ale aj napriek takémuto menšiemu problému s Alzou pri reklamácii aj tak musím Alzu pochváliť, že rýchlo rieši reklamácie a niekedy aj v prospech zákazníka aj keď nemusí