Mrznutie office aplikácií
-
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Re: Mrznutie office aplikácií
4040 nie uz ho nemam bol mi zaslaný na ebay do spravy ale akosi ho neviuem najst resp ebay mi ponuka ist len 3 roky spat toto bolo kupované v roku 2020
-
- Sponzor fóra silver
Tak ocividne preinstalovanie windowsu a office nepomohlo po vraj to mrzne zas ...... co by ste odporučali skusit možnosti su obmedzene nakolko sestre viem radit iba na dialku
Disk si skontroloval?
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
disk aj pamate. Len to sa tazko robi na dialku.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
-
- Sponzor fóra silver
disk prebehnut cez crystal disk info? a nech mi posle screen obrzovky?
- michalesku
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 02. Jún, 2012, 11:56
-
- Sponzor fóra silver
Disk vyzera OK
Na prezeranie priložených súborov nemáte dostatočné oprávnenia.
- michalesku
- Používateľ
Pri takejto ducharine je najlepsie vratit sa k tomu, co som pisal uz na zaciatku - preinstalovat Windows.. Maximalne este pretestovat aj pamate, ako pisal turbo, ale vsetkym dalsim zabijes cas a nakoniec sa preinstalovaniu na 99% aj tak nevyhnes..
Nepisal si predtym, ze k preinstalovaniu Windows si sa nedostal?
Spoiler: ukázať
-
- Sponzor fóra silver
lopo1 napísal: ↑Ne 04. Feb, 2024, 10:35 Dika chlapci kedze segra byva v Prahe a je tu len na otocku ( zajtra rano odchadza) nebol moc casu na spekulovanie takze som vecer spravil komplet preinstalovanie na vyrobne nastavenia ..... kupil som novu lacnu licenciu na office 2019 už prenositelnu viazanu na ms konto. .....
- michalesku
- Používateľ
Jaj jasne, prehliadol som.. Ale radsej mam uplne cistu instalaciu, parkrat som sa stretol s tym, ze vyrobne nastavenia uz pouzili neskorsi image po aktualizaciach a s ulozenou chybou..
-
- Sponzor fóra silver
Neviem potom ako je to s aktiváciou ked Ntb bol s predinstalovanym winom
-
- Pokročilý používateľ
vyrobne nastavenia nemam rad ani ja, poprve tam byva kopa blbeho softu ktory fakt netreba (skusobna verzia Norton Antivirus na 30 dni a podobne), podruhé a popohlavné su tam sto rokov stare drivre.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- michalesku
- Používateľ
V pohode, aktivuje sa sam, alebo das v aktivacii "Riesit problemy" a aktivuje sa na zaklade zaznamov na aktivacnych serveroch podla HWID.. Licenciu nestratis, len musis instalovat rovnaku ediciu - Home/Pro..
Drivery sa velmi rychlo aktualizuju cez Windows Update, v 99,999% pripadov to pri kancelarskych strojoch nie je ziadny problem.. Parkrat som musel robit obnovu cez Acronis z image dva a viac rokov stareho a po jednom alebo dvoch restartoch bol stroj ako novy..
Okrem toho obnovit vyrobne nastavenia vies dat aj na strojoch, kde spravis cistu instalaciu Ty sam, ziadne OEM s balastom..
-
- Pokročilý používateľ
>> v 99,999% pripadov to pri kancelarskych strojoch nie je ziadny problem..
presne tak, napriklad moj windows 11 mi stale "preaktualizuje" najnovsi driver z konca januara 2024 na nejaku pitchovinu minimalne sedem verzii staru z roku 2022, ktora ma memory leak a je to znama vec. Ked si pustam linuxove virtualky cez Hyper-V, tak pri otvorenej konzole donekonecna rastie pouzitie pamate az to nakoniec zhebne. Podobna kravina teda neaktualne drivre sa deje so sietovkou i219 (zase intel), nove ovladace pre wifinu to nenaslo pricom su WHQL certifikovane teda musia byt v Microsofte schvalene (a su dostupne ako na inteli, tak aj na https://www.catalog.update.microsoft.com/Home.aspx) a Realtek zvukovku som naposledy aktualizoval predvcerom kvoli update BIOSu po ktorom prestal chodit mikrofon.
Jasne, presne takto si predstavujem dokoncale fungujuce updaty driverov.
presne tak, napriklad moj windows 11 mi stale "preaktualizuje" najnovsi driver z konca januara 2024 na nejaku pitchovinu minimalne sedem verzii staru z roku 2022, ktora ma memory leak a je to znama vec. Ked si pustam linuxove virtualky cez Hyper-V, tak pri otvorenej konzole donekonecna rastie pouzitie pamate az to nakoniec zhebne. Podobna kravina teda neaktualne drivre sa deje so sietovkou i219 (zase intel), nove ovladace pre wifinu to nenaslo pricom su WHQL certifikovane teda musia byt v Microsofte schvalene (a su dostupne ako na inteli, tak aj na https://www.catalog.update.microsoft.com/Home.aspx) a Realtek zvukovku som naposledy aktualizoval predvcerom kvoli update BIOSu po ktorom prestal chodit mikrofon.
Jasne, presne takto si predstavujem dokoncale fungujuce updaty driverov.