Dcére odišla myš (v podpise PC2 tá Marvo), aktuálne frčí núdzovo na muzeálnom kúsku čo som vyhrabal Microsoft Wheel Mouse Optical ktorá má možno 2x viac rokov ako ona
Chcela by niečo farebné blikajúce svietiace, ideálne wireless ale ak nie je nič schopné tak aj káblová. Rozpočet cca 35€, ak je dačo schopné lacnejšie tak super zostane jej aj na iné veci, ale ak by bolo treba niečo málo doložiť tak sa doloží ale nie je náročná, žiadne competitive srandy, tá myš čo mala bol z môjho pohľadu shit ale ona bola spokojná, ale zase som za to že ak sa dá nech to má nejakú kvalitu.
Keďže mám historicky dobré skúsenosti s Logitech prvé ma napadlo nejakú Logitech G102 alebo G203, ale ak je niečo použiteľné aj z iných značiek poraďte o ktoré značky/modely rozšíriť výber, hlavne dačo použiteľné argb wireless nech je spokojná.
Myš do 35€
Myš do 35€
Spoiler: ukázať
-
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Re: Myš do 35€
Domam mame tusim G203 deckam bohato postacuje mne pride do ruky mala
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
G305 stojí 39, v akcii býva aj za 30.
Svoju používam už roky a je ako nová
Svoju používam už roky a je ako nová
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
Tiež som za G305-ku, i keď nemá fancy podsvietenie a je kúsok drahšia. Mám ju 3 alebo 4 roky a stále ide ako nová.
Výdrž na AA baterku cca 2 mesiace, záleží aká kapacita baterky a ako často sa myš používa.
Výdrž na AA baterku cca 2 mesiace, záleží aká kapacita baterky a ako často sa myš používa.
PC: MB: ASROCK B450M Pro4 CPU: AMD RYZEN 5 3600 CPU FAN: SilentiumPC Fera 3 GPU: Manli RTX 3070 Gallardo 8GB GDDR6 SSD: ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1TB RAM: G.SKILL 16GB DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis PSU: SilentiumPC Vero M2 Bronze 600 W Case: SilentiumPC Signum SG1M TG MONITOR: 32" AOC CQ32G1 + 27" BENQ GW2760
Dík za info, uvidím čo bude chcieť dcéra. Niečo iné stojí za zmienku? Všimol som si Rapture Cobra a Aspis, pekné farebné, v recenziách chválené a teraz cez Alza dni aj za dobré ceny, podložka od nich čo som zobral je prekvapivo kvalitná.
https://www.alza.sk/rapture-cobra-biela ... tm#recenze
https://www.alza.sk/rapture-aspis-biela ... tm#recenze
https://www.alza.sk/rapture-cobra-biela ... tm#recenze
https://www.alza.sk/rapture-aspis-biela ... tm#recenze
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
tu Cobru som kupil zene, je to pocitovo hnusny plastak, ako mys za 15e ..takze asi to iste ako ta Marvo
Tiez sa prihovaram za G305. Pred tyzdnom som si uchmatol v Alze jednu rozbalenu za 29E a oproti lacnej Rapturke (drotovej) je to obrovsky rozdiel.
Na tej Marvo mi najviac vadilo že snímala ešte 0,5-1cm nad podložkou takže keď človek prekladal myšku kurzor mu behal ako šialený...
Akurát včera večer sme sedeli a vybrala si biely Aspis, tak dám vedieť keď príde a vyskúšame. Pôvodne zvažovala Cobru kvôli nižšej cene a výberu farieb ale jemne som ju pošťuchol do vyššej kvality, nakoniec rozhodla možnosť "deravého" tela na tom Aspise. Logitech ju dizajnovo nezaujala, všelijaké tie C-tech Connect it a podobné dizajnové srandy som jej rovno povedal nech ani nepozerá lebo to bude asi podobný šmejd ako ten Marvo.
Akurát včera večer sme sedeli a vybrala si biely Aspis, tak dám vedieť keď príde a vyskúšame. Pôvodne zvažovala Cobru kvôli nižšej cene a výberu farieb ale jemne som ju pošťuchol do vyššej kvality, nakoniec rozhodla možnosť "deravého" tela na tom Aspise. Logitech ju dizajnovo nezaujala, všelijaké tie C-tech Connect it a podobné dizajnové srandy som jej rovno povedal nech ani nepozerá lebo to bude asi podobný šmejd ako ten Marvo.
Tak myška včera prišla, vyskúšaná, dcéra spokojná. Skúsil som aj ja, plasty na dotyk o niečo horšie ako Logitech G ale držala sa dobre, sníma dobre, ľahká, bezdrôtová, svieti... splnila všetko čo sa od nej očakávalo. Už len aby sa nepokazila.