Google wallet - pridanie karty
- MaxMan
- Redaktor
- Dátum registrácie: Po 18. Okt, 2004, 14:00
Re: Google wallet - pridanie karty
Android. Redmi Note 10 5G. Nastavenia nepomôžu. keďže tá karta tam už bola funkčná, len pod iným Google kontom. A testoval som to aj na novom mobile - tiež to nepridalo. Podľa mňa buď chyba v banke, prípadne u VISA
Ani srnky netušia čo som mal/mám...
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Skus zavolat do banky, mozno ju blokuju a budes musiet s nimi riesit odblokovanie karty, aby mohla byt pridana inde, teda priradena k inemu google kontu
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- MaxMan
- Redaktor
Vyššie som písal, že som už volal do banky. Zajtra sa mi majú ozvať, tak som zvedavý
- MaxMan
- Redaktor
Takže v banke nič nezistili. Vidia síce požiadavku na párovanie, ale token na overenie už nie. Posunuli prípad vyššie v rámci banky, nech sa na to pozrú, tak uvidím, kedy a či vôbec sa ozvú.
- MaxMan
- Redaktor
Trochu oživím túto tému. Včera mi prišla nová karta (prevydaná po platnosti starej). Tajne som dúfal, že s novou kartou sa problém vyrieši, ale nestalo sa tak. Problém spárovania karty s peňaženkou Google pretrváva. Opäť kolotoč s nahlasovaním v banke a len strohé hodnotenie - pošleme to technikom a ozveme sa Vám.
No to určite... tak ako sa mi ozvali od marca (teda neozvali...)
No to určite... tak ako sa mi ozvali od marca (teda neozvali...)
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
no to je fakt divne
zaloz si Curve a plat veci zo SLSP cez to ked to maju rozbite
zaloz si Curve a plat veci zo SLSP cez to ked to maju rozbite
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
Pridam moju skusenost. Prisla mi obnovena karta od unicredit a tiez mi ju neslo pridat do Google Walet. Staru kartu som od tial vymazal a po pridani novej mi nechodil autorizacny kod. Zavolal som na infolinku a tam kartu pridali bez akejkolvek dalsej autorizacie. Len som si v aplikacii skontroloval, ze nova karta tam uz je.
- MaxMan
- Redaktor
Len pre doplnenie. Stále mi to nefunguje. Podpora SLSP totálna bieda. Aj keď sa niektorí operátori snažili a bolo vidno, že sú celkom zaškolení (šli až do hĺbky v Androide - verzie SW, oprávnenia, dualSIM a pod.), doteraz to nefunguje. Čo je ale najhoršie, že vždy povedia, že dajú problém prešetriť technikom a ozvú sa. No nikdy sa neozvali, vždy som volal ja a potom pozreli do systému a tam odkaz technika čo treba urobiť (samozrejme 2 týždne starý odkaz a pod.).
V tomto je tá podpora totálne na ...
V tomto je tá podpora totálne na ...
Tak to je smutne ... Mne tiez prisla new card a vsetko bez problemov. Pridal som ju, nahradil som, vsetko funguje. Google pay, nfc proste vsetko na jednicku ... Dokonca aj mobil vymeneny a tiez vsetko bez problemov. Banka Tatrofka
A skúšal si si pridať kartu od inej banky? Tým vylúčiš chybu telefónu
- MaxMan
- Redaktor
Skúšal som inú kartu z inej banky a tú napáruje bez problémov. Nefungujú len karty zo SLSP (fyzická aj virtuálna)
Zvláštne, v tom prípade by som zmenil banku... Gpay je vec, bez ktorej si už neviem predstaviť fungovanie
- michalesku
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 02. Jún, 2012, 11:56
Pises, ze si testoval na novom mobile a nepridalo ju.. Nebolo v nom uz nastavene nieco (nejake konto), co by ju teoreticky mohlo blokovat?
Nemas poruke nejaky telefon, na ktorom by si mohol spravit plny tovarensky reset a vyskusat tak?
Keby si to skusil nahlasit v banke ako reklamaciu, mozno by sa po par pokusoch dalo poziadat o bezplatne vydanie novej karty a tu staru bloknut..
Ked vystavuju novu kartu po uplynuti platnosti, cislo karty zostava a meni sa len platnost a CVV (aspon u mna vo VUB), preto zrejme nesla ani ta nova..
Nemas poruke nejaky telefon, na ktorom by si mohol spravit plny tovarensky reset a vyskusat tak?
Keby si to skusil nahlasit v banke ako reklamaciu, mozno by sa po par pokusoch dalo poziadat o bezplatne vydanie novej karty a tu staru bloknut..
Ked vystavuju novu kartu po uplynuti platnosti, cislo karty zostava a meni sa len platnost a CVV (aspon u mna vo VUB), preto zrejme nesla ani ta nova..
Spoiler: ukázať
- MaxMan
- Redaktor
@michalesku toto som už skúšal. Čistý mobil po factory resete. Nahodil som len google konto a ani tak nenapárovalo kartu. Pravdepodobne má niečo došahané SLSP prípadne VISA.
K druhej karte: to nepomôže, lebo pár dní dozadu som si vygeneroval novú virtuálnu kartu (doteraz som ju nemal). A ani tú mi nenapáruje.
EDIT:
Teraz som komunokoval s Google - oni tvrdia, že konto je v poriadku. A že mám kontaktovať banku, nech vymažú staré tokeny ku karte a vytvoria nový token (nazvali to tokenizácia).
Tak som hneď volal banku a samozrejme operátor nič také nevie (zmazať a vygenerovať nový token). Takže zase len že to posunú ďalej a budú ma kontaktovať. Už som tete povedal, nech ma radšej kontaktuje priamo nejaký technik (lebo operátori toho bohužiaľ veľa nevedia spraviť). Uvidím či a kedy ma niekto kontaktuje.
K druhej karte: to nepomôže, lebo pár dní dozadu som si vygeneroval novú virtuálnu kartu (doteraz som ju nemal). A ani tú mi nenapáruje.
EDIT:
Teraz som komunokoval s Google - oni tvrdia, že konto je v poriadku. A že mám kontaktovať banku, nech vymažú staré tokeny ku karte a vytvoria nový token (nazvali to tokenizácia).
Tak som hneď volal banku a samozrejme operátor nič také nevie (zmazať a vygenerovať nový token). Takže zase len že to posunú ďalej a budú ma kontaktovať. Už som tete povedal, nech ma radšej kontaktuje priamo nejaký technik (lebo operátori toho bohužiaľ veľa nevedia spraviť). Uvidím či a kedy ma niekto kontaktuje.
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 11. Máj, 2024, 15:22
Zdravím mám ten istý problém, vymazal som kartu a už mi nejde pridať nikde nejaké novinky ? pochybujem že to pôjde vyriešiť tak že si zruším kartu a vytvorím novú.