Gigabyte vs. PCchips

Všetko o základných doskách, ich problémoch, možnostiach...
Používateľov profilový obrázok
BoBo_
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Po 21. Feb, 2005, 20:00

Gigabyte vs. PCchips

Príspevok od používateľa BoBo_ »

dostala sa mi do ruk doska Gigabyte ga-7vt600,je na nej "odpaleny" ATX konektor,mam uz aj nahradny ale myslite ze sa mi to oplati menit za tu co mam v PC teraz (vid popis) ?? bol by tam neaky narast vykonu? pripadne neklesla by mi stabilita ? bo teraz mi to uz cez pol roka nezamrzlo,tak preto sa pytam a este,musel by som reinstall win? dik za odpovede chlopi :wink:
AjsTi
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 31. Mar, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa AjsTi »

Ta gigabyte je kt600 a ty mas kt400 , takze tu mas rozdiel a navyse ta doska je ako mercedes oproti tej co mas. Sprav si zalohu ghostom , na disk a tamtu oziv a vyskusaj.
8F. Nepocujes , nevidis , nevies. GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.
BoBo_
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Po 21. Feb, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa BoBo_ »

ja mam chipset SiS 748...zase necitas :roll:
ale mozno to skusim,len musim poriesit ten konektor a este spoluziak vravel ze sa s nej dymelo,tak neviem no :D ale nevyzera tam nic zhorene
thimy
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 17. Sep, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa thimy »

Ja by som to neriskoval, aspon nie s tvojim procakom. Nikdy nevies ci este daco nezobere zo sebou. Navyse predpokladam ze ten konektor neodisiel ako prvy aj ked tam ziadne viditelne vady nie su. Taku dosku kupis za 600-800Sk, alebo za liter aj s nforce2 a mas to bez roboty.
CPU: Intel i5 3570K + ZALMAN FX70, MB: ASUS P8Z77-V LE PLUS, RAM: 16GB (2x4GB + 2x4GB) DDR3 1600Mhz, VGA: MSI GTX770 2GB + Gigabyte GTX660 OC 2GB (GV-N660OC-2GD), SSD: Samsung 840 PRO 256GB + 128GB Crucial C400 , HDD: 2x 2TB WD20EARX, DVD-RW: ASUS DRW-24B1LT, CASE: CHIEFTEC WH-02B-B-OP, PSU: Enermax MODU87+ 500W, MONITOR: LCD HP LP2275w + 2x LG Flatron L2000CP, SOUND: Logitech Z-5500, KEYBOARD: Logitech Illuminated Keyboard, MOUSE: Roccat KONE; (Odkaz)
AjsTi
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 31. Mar, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa AjsTi »

BoBo_ napísal:ja mam chipset SiS 748...zase necitas :roll:
ale mozno to skusim,len musim poriesit ten konektor a este spoluziak vravel ze sa s nej dymelo,tak neviem no :D ale nevyzera tam nic zhorene
Citam ale nepisem :( No tak tak otestuj nieco ine v tej doske. Ak nie , aspon suciastky si z nej odloz ;)
8F. Nepocujes , nevidis , nevies. GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.

Návrat na "Základné dosky"