2.5 A/V mono na 3.5 jack stereo?
Re: 2.5 A/V mono na 3.5 jack stereo?
mno nic, asi to teda predsa len bude ta skusacka a pajkovacka. bleh.
- Heatman
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 23. Nov, 2006, 02:00
Aha tak teraz som pochopil umysel autora, ze chce ten pribaleny AV kabel uplne obijst.
A co tak pouzit ten pribaleny AV kabel a pouzit iba ceveny cinch konektor a prehno si spravit adapter na sluchatka, lebo tuto variantu som mal na mysli.
A co tak pouzit ten pribaleny AV kabel a pouzit iba ceveny cinch konektor a prehno si spravit adapter na sluchatka, lebo tuto variantu som mal na mysli.
Spoiler: ukázať
no mohol by som to aj pripojit na telku a potom proste tahat 3.5 audio z nej. technicky funkcne, ale trochu neprakticke riesenie.
v kazdom pripade, v tomto okamihu som si takmer isty ze ak nechcem riskovat mensi poziar, tak budem musiet kupit konektory a kus kabla, a zlepit si to dokopy vlastnorucne.
//finalna odpoved je nie, nebude to fungovat bez upravy samotneho zariadenia, a to je mimo toho co som ochotny urobit.
v kazdom pripade, v tomto okamihu som si takmer isty ze ak nechcem riskovat mensi poziar, tak budem musiet kupit konektory a kus kabla, a zlepit si to dokopy vlastnorucne.
//finalna odpoved je nie, nebude to fungovat bez upravy samotneho zariadenia, a to je mimo toho co som ochotny urobit.