Schopna klavesnica
Schopna klavesnica
Hladam novu klavesnicu, na staru bezdrotovu Logitech K360 sa mi dnes podarilo stupit a zlomit ju...
Cena 100-150€.
Toto by som najradsej: SK layout, bezdrotovu a ak s cirkusom, tak aby sa dal vypnut.
Ak by bolo nieco super kablove, tak aspon 2m kabel, alebo odpojitelny a lahko nahraditelny
Logitech MX Keys S Graphite?
Cena 100-150€.
Toto by som najradsej: SK layout, bezdrotovu a ak s cirkusom, tak aby sa dal vypnut.
Ak by bolo nieco super kablove, tak aspon 2m kabel, alebo odpojitelny a lahko nahraditelny
Logitech MX Keys S Graphite?
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77
-
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Re: Schopna klavesnica
V praci pouzivam logitech craft a mxkeys mini v podstate rovnaky zaklad a neviem si vynachvalit ak mas rad nizky zdvih a tiche písanie
ja som kúpil pred dvoma týždňami mx Keys s za 80e a neľutujem, som maximálne spokojný. na smarty.sk bola minulý týždeň za 77
Btw. v recenzke na Alze sa stazuje chlapik, ze nejde pisat znaky Ď a Ľ. To ako fakt? Ci mal proste smolu. Alebo nejaky Linux a nepriznal sa
iba ĎebiĽ
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
ja by som isiel do nejakej mechaniky s QMK/VIA, vyber fakt ze nekonecny
Spoiler: ukázať
akurat medzi mechanikami toho za 100-150e vela nebude, obzvlast nie wireless so SK layoutom.
tiez som za mx keys
tiez som za mx keys
ITX >>> ATX
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
za 100 eur sa da kupit uz celkom slusna mechanika, Keychron, Akko apod. Redragon a RK aj za menej. ale ano, SK layout to nebude, ale ten nema ani 90% pracovnych notebookov a ludia na nich funguju.
a uplnou killer feature toho logitechu su kombinovane Mac/Win klavesy, tie mozem len zavidiet (ani aftermarket keycapy som nikde nenasiel)
a uplnou killer feature toho logitechu su kombinovane Mac/Win klavesy, tie mozem len zavidiet (ani aftermarket keycapy som nikde nenasiel)
Spoiler: ukázať
https://www.kromekeycaps.com/en-us/prod ... ge-keycaps Molnart, ty hladas toto nie?
Pc: Ryzen 5 7600 + Noctua U12A, Gigabyte B650M GAMING X AX, Kingston FURY 32 GB KIT DDR5 6 000 MHz CL32 Renegade, Nvidia RTX 4080 Super FE, SSD Samsung 960 EVO 1TB, Inter-Tech IM-1 Pocket + Asus LOKI 1000W + Gigabyte M28U, Win 11, CZC Trickstster, Keychron Q1Pro, FiiO E07K Andes + BOSE QC35 / Shure SRH 840 / Philips Fidelio X2HR / Sennheiser IE 80 + Qnap 251 - 8G
MX S uz doma, dost dobra klavesnica... spokojnosť. Ď Ľ ď ľ