Zdar,
Yoga 7 14ARP8 + Dell dock(mon+klav+mys).
- Book má powerbutton na boku, tak nejak je teraz viac-menej v režime desktopu (netreba mi ho prenášať), problém je, že keď ho chcem zapnúť, tak musí byť otvorený, alebo musím ten lid otvoriť.
- Jedinú fičúru čo som si všimol v biose je to, že sa vie zapnúť ked sa kryt otvorí (bez nutnosti ešte akože stláčať to HW tlačidlo).
- Je vôbec možné nejako štartovať book bez nutnosti otvorenia lidu ? Nebaví ma to furt otvárať, a skrz zbytočného zaprášenia a povedzme aj trošku lepšieho chladenia by som chcel fuknúť na najaký vertical-stand.
- Niečo som googlil, že aby niečo také fungovalo, book by mal mať fičúru v biose (turn-on-charger state či jak) aby to vôbec išlo (neviem či to dell-booky majú), čiže keď to nemá, to neviem nejako inak oje-kabátiť ?
Dik
Štart booku na dockine bez otvorenia lidu
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
Re: Štart booku na dockine bez otvorenia lidu
1. Lenovo vies zapnut cez Lenovo dock, Dell vies zapnut cez Dell dock - medzi sebou sa nerozpravaju
2. Niektore novsie Lenova maju moznost zapnut po pripojeni napajania alebo USB-C, lenze to by si musel mat nejaku "smart" zasuvku, ktorou by si vypinal aj napajanie toho docku, kedze ten napaja nonstop
3. Niektore Dell monitory maju dokonca aj synchronizaciu tlacidla napajania, teda ze ak su napojene na Dell notebook, zapnutim tlacidla na NB sa zapne aj monitor a vraj to funguje aj opacne - ale mne Dell monitor + Lenovo laptop nefunguju
2. Niektore novsie Lenova maju moznost zapnut po pripojeni napajania alebo USB-C, lenze to by si musel mat nejaku "smart" zasuvku, ktorou by si vypinal aj napajanie toho docku, kedze ten napaja nonstop
3. Niektore Dell monitory maju dokonca aj synchronizaciu tlacidla napajania, teda ze ak su napojene na Dell notebook, zapnutim tlacidla na NB sa zapne aj monitor a vraj to funguje aj opacne - ale mne Dell monitor + Lenovo laptop nefunguju
Spoiler: ukázať
- zoom
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Jún, 2005, 20:00
Potvrdzujem Lenovo mogbuk + Lenovo dock. Tlacitkom na docku sa normalne zapne aj uspi.
Ale inak sa neda nastavit nejake budenie USB zariadenim, ze tuknes do klavesnice? Ako mam momentalne v radiusu 2 metre okolo seba 3 Lenovo notebooky, ale som lenivy a hladny cosi skusat. Ak by bolo treba, mozem na to pozriet.
Ale inak sa neda nastavit nejake budenie USB zariadenim, ze tuknes do klavesnice? Ako mam momentalne v radiusu 2 metre okolo seba 3 Lenovo notebooky, ale som lenivy a hladny cosi skusat. Ak by bolo treba, mozem na to pozriet.
Pekne... to kvôli tomu nebudem zháňať lenovo dock.
Neviem si teda to budenie cez USB nejako predstaviť, keby to aj teoreticky náhodou má/podporuje, a povedzme že to bude reagovať/zapínať sa na čo konkrétne ? Pohyb myšky ? Drgnem do stola a naštartuje book ? Ak áno, tak zrovna toto sa mi veľmi nepozdáva.
Neviem si teda to budenie cez USB nejako predstaviť, keby to aj teoreticky náhodou má/podporuje, a povedzme že to bude reagovať/zapínať sa na čo konkrétne ? Pohyb myšky ? Drgnem do stola a naštartuje book ? Ak áno, tak zrovna toto sa mi veľmi nepozdáva.
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
alebo si v biose nastav plan zapinania, ze napr. kazdy den o 7:00 rano sa zapne. Mam to tak na thinkpade, lebo tiez nemam origo dock a otvarat to zakazdym je opruz.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
To by bolo riešenie, keby ho zapínam na pravidelnej báze... ale je to časovo fakt že random.
Ale tak už som sa nejako zmieril s tým, že bude otvorený (ak teda nenarazím na nejaké low-cost riešenie riešenie).
Ale tak už som sa nejako zmieril s tým, že bude otvorený (ak teda nenarazím na nejaké low-cost riešenie riešenie).
- Heatman
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 23. Nov, 2006, 02:00
A co tak na bazosi pohladat lenovo dockinu a predat tu dellacku?
Spoiler: ukázať
To je firemná.