Premyslal som ze ostanem pri WD diskoch kedze som bol s nimi spokojny (aj ked cenovo je to dost masaker)
HDD su v Scythe SCH-1000 Himuro Hard Disk Cooler
Mam 6TB WD Red 5400ot , prepojene cez sata , klasicky interny disk → chladenie som robil pre to aby tie disky boli co najviac ticho
Skrinka je Fractal Design Define XL R2 → mam teda dva tie Himura cize ratam ze si necham v jednom tak ako je tato 6TB ktora ostane len ako dalsi archiv kde budu fotky a videa ako dalsia zaloha a potom chcem novy HDD kde bude vsetot ostatny obsah na ktory realne velmi tiez sahat asi nebudem potrebovat → obcas spustit nejake media ale na hry a pracu mam ssd
Su na nich data ku ktorym velmi pristupovat nemusim , ked kopirujem tak su to obcas vecsie objemy co su vlastne asi aj male objemy → dajme tomu 30GB na kluc a pride mi to pomalsie → potom si poviem ze kaslat na to , moze to robit ja medium na ktore to nahravam a v konecnom dosledku robim to velmi malo cize tu asi nieje co riesit
Skor ma ten disk hneval ze ked som chcel k datam pristupovat tak to chvilu trvalo a mal som pocit ako keby ten disk parkoval lebo dlhsie trvalo kym som mal pristup k datam
Koniec koncov som si povedal ze aj tak je najdolezitejsi obsah tych diskov a teda ich spolahlivost → naco rychle disk ak sa pokazi .... a potom na druhom mieste je asi naozaj ta hlucnost ked sa tak zamyslam ... tak preto som sa zlakol ked som videl v recenziach viacero negativnych recenzii v ramci hlucnosti , rapkania , neprijemnych zvukov
Cize rozpocet nemam dany ale nechcem to zbytocne prehanat. Co by ste mi konkretne poradili ? Dakujem