Ja kúpim g2ku jak ste mi poradili. 48mičku jedine že by bola za dobrú cenu. To je 550-600eur. Inak to nemá zmysel. Je to starý a použitý televízor. Pán má aj servisný ovládač takže už tam robil čáry-máry.
Ahojte všetci. Chcem sa opýtať. Na tom televizore je jas loga v nastaveniach. Toto mám nechať nastavene na nízky? Potom pri tom televízore bolo. Taký 3.5mm jack a na druhej strane sú dva konce plastové na tom kábliku. Načo to je? Lebo to nemám pripojené. Tak či to potrebujem.
G2. Tu fóliu ste dali dole z TV? Lebo tá ta neprekáža.Jas máte na koľko nastavený? Mne to moc svietilo. Musel som nastaviť jas na 0. Neviem k čomu je ten káblik s 3.5mm jackom. Aký prehrávač v PC používate na prehrávanie hdr?
Niečo ti bez neho nefunguje? Nie? Tak vidíš. Ten káblik je predlžka pre IR senzor pre ovládač - používalo by sa to pri nejakej inštalácii, kde by sa to na TV dalo trebárs za stenu alebo za nejaký objekt, tak by si si to vytiahol niekam do priestoru.
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD:970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas:♡ LG 48" C11 OLED♡Myš: G Pro Superlight WireKlávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
Tak mi prišiel ovládač. Máte vypnuté alebo nastavené v tom servisnom menu okrem auto dimmingu? Aký prehrávač používate vo win na prehrávanie HDR filmov?